Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Elegantni usisavač koji paše svakome - tko si ti od ovih 5 zvijezda kućanstva?

Samsung Bespoke Jet
Foto: Samsung
1/3
30.03.2022.
u 08:30

Novi Samsung Bespoke Jet usisavač univerzalno je rješenje za čist dom, uz kojeg ćete proljetno čišćenje odraditi u trenu

Proljeće je mnogima najdraže godišnje doba jer nakon duge i hladne zime ponovno možete uživati u čarima toplog vremena, dugim šetnjama po parkovima ili vikend izletima na neko od brojnih izletišta. Iako se proljeće najčešće povezuje s cvjetanjem, zelenilom i suncem, proljeće se još povezuje i s proljetnim – čišćenjem. Nekima užitak, nekima malo manje omiljena aktivnost, ali redovito čišćenje je bitno kako bi našu životnu okolinu održavali zdravom i blistavo čistom. Uz novi Samsung Bespoke Jet usisavač uredan dom bliže je nego ikad. No, kao i sa svim navikama, razlikujemo nekoliko tipova „kućnih čistača“. U nastavku teksta donosimo pet najčešćih zvijezda kućanstva!

1. Pedantni i uredni

Stan čist kao apoteka. Ako se ikada čuli ovakav komentar na urednost svog doma velike su šanse da pripadate kategoriji hardcore ljubitelja čistoće. Svaka stvar na svome mjestu, čisto posuđe i uvijek kristalno jasna stakla na prozorima samo su neki od znakova da ste ušli u dom osobe koja ozbiljno drži do čistoće doma. Svi oni koji svoj dom nastoje održati kontinuirano čistim i urednim znaju da je za to nužno svakodnevno bar malo čistiti i pospremati kako bi izbjegli situaciju u kojoj na čišćenje moramo potrošiti pola dana. No kako bi usputno mogli počistiti svakodnevnu prljavštinu bitno je da vaš usisavač bude praktičan i mobilan. Tijelo Bespoke Jet usisavača teži samo 1.44kg što ga čini lakim za nošenje i čišćenje onih najnedostupnijih kutaka u kući kao što su visoki elementi ili prostor ispod naslonjača. Osim toga, bežični dizajn Bespoke Jet usisavača omogućava apsolutnu slobodu kretanja tijekom čišćenja, bez obzira kakav je raspored prostorija ili gdje se nalazi najbliža utičnica.

Foto: Samsung

2. Vikend generalka

Neki pak preferiraju čišćenje obavljati u ciklusima. Tijekom tjedna bave se drugim stvarima, a čišćenje ostavljaju za nedjeljna jutra koja potom provedu u tzv. „generalki“. Uz dobru glazbu u ušima i usisavačem u rukama dovoljno je svega nekoliko sati da se većina domova dovede u blistavo stanje koliko god prljavštine se kroz tjedan nakupilo. Usprkos svojoj maloj težini, Bespoke Jet usisavač može ispostaviti impresivnih 210W usisne snage, što je dovoljno da se izbori i s najtvrdoglavijim naslagama prašine. Dodatni benefit je i Spray Spinning Sweeper s rotirajućim vlažnim jastučićima za čišćenje tvrdih površina i podova čini Bespoke Jet univerzalnim rješenjem za uredan dom, o kojoj god prostoriji da se radilo.

3. Kutije, kutije i samo kutije

Jedna od tajni čistog doma je i održavanje prostora urednim i ne prenatrpanim. Kad su stvari pospremljene na svoje mjesto manje su šanse da će se na njima skupljati prašina ili da će prostor djelovati razbacano. No, ima i onih koji pospremanje zaista vode korak dalje. U njihovom domu postoji kutija za sve, svaka stvar ima svoje mjesto na polici, a ono što je višak završi na tavanu. Ovaj tip „čistaća“ karakterističan je po tome što je sve na svojem mjestu. Ako spadate u ovu kategoriju, oduševit će vas činjenica da Bespoke Jet usisavač dolazi uz All-in-One Clean Station postaju koja će se diskretno uklopiti u svaki interijer, od minimalističkog do industrijskog dizajna. Osim praktičnog i diskretnog dizajna, All-in-One Clean Station pridonosi i održavanju čistog prostora tijekom čišćenja - uz pomoć Air Pulse tehnologije sitne čestice neće se vratiti u prostor za vrijeme pražnjenja spremnika.

Foto: Samsung

4. Sve za goste

Neki čiste zbog sebe, a neki ipak zbog drugih. Gosti dolaze za dva sata na večeru, a vi ste još uvijek u gumenim rukavicama i panično uklanjate sve nakupine prašine oko stola u blagovaonici? Ako vam ova situacija zvuči poznato, moguće je i da vi spadate među one koji se čišćenja hvataju tek kad očekuju goste. Upravo zato, bitno je da vaš usisavač bude spreman u svakom trenutku. Bespoke Jet sadrži All-in-One Clean Station koja automatski počinje puniti usisavač čim ga priključite na nju kako bi baterija uvijek bila puna i spremna za korištenje. Potpuno napunjena baterija omogućava bezbrižno čišćenje od sat vremena, a inovativni 99.999% Multi-Layered sustav filtracije osigurava da se samo čist zrak ispušta iz usisavača tijekom njegovog rada pa ne morate brinuti da će gosti po oblacima prašine primijetiti da ste s usisavanjem završili nepunih pet minuta prije njihovog dolaska.

5. Halo, čistačica?

Bilo kakav oblik čišćenja pa i samo spominjanje istog stvara vam nelagodu? Izbjegavate koristiti posuđe u vlastitom domu kako ga ne bi morali kasnije i oprati? Ako je odgovor da, vrlo je moguće da spadate u kategoriju onih kojima čišćenje nije omiljena aktivnost te da bi radije uposlili nekog da čisti umjesto njih. Naravno i to je prihvatljivo, a u tom slučaju Bespoke Jet neće koristiti vama, već osobi kojoj prepustite čišćenje. Praktičan i funkcionalan usisavač nikada nije na odmet, koliko god rijetko ga koristili. A Samsung Bespoke Jet ima i jednu dodatnu prednost – uz svoj moderan i atraktivan dizajn dobro će izgledati čak i onda kad ga koristite kao ukras.

Bilo da uživate u čišćenju ili ne, jedno je sigurno - Samsung Bespoke usisavač univerzalno je rješenje za čist dom. Registrirajte se na link-u i budite u korak s najnovijim informacijama o Bespoke Jet usisavačima

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije