Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ekskluzivno – Elle Style Awards u digitalnom ruhu, večeras u 20 sati na elle.hr

Elle Style Awards
03.12.2020.
u 13:36

Ne propustite danas ekskluzivno izdanje ELLE Style Awardsa u novom, digitalnom ruhu!

Po prvi puta u Hrvatskoj prestižna dodjela nagrada za najbolja ostvarenja na području mode, dizajna i kulture otvorena je za sve gledatelje večeras u 20h klikom na www.elle.hr

ELLE Style Awards powered by H&M održava se premijerno večeras u novom, digitalnom okruženju! Dodjelom ove prestižne nagrade Elle Style Awards slavi modu, dizajn, arhitekturu i umjetnost. Tradicionalno, već devetu godinu zaredom, ali ovoga puta u nešto drugačijem, digitalnom izdanju.

Magazin Elle proslavio je ove jeseni rođendan, a u tih 18 godina inspirirao se različitim modnim pričama i vizijama dizajnera, transformacijama modela i inovacijama dizajna koji je odgovarao uvijek novim potrebama života.

I dok se prisjećamo ranijih godina i glamuroznih proslava, ne dozvoljavamo previše mjesta nostalgiji. Usvojivši glavne lekcije mode – a to su mogućnost prilagodbe i optimističan pogled u budućnost – ove godine Elle Style Awards powered by H&M u znaku #FashionReinvention donose novi glam koji je kreativan, osviješten i fokusiran na budućnost.

Slavimo originalnost, svježinu, inovativnost i pozitivan duh koji utjelovljuje voditeljica dodjele Ida Prester, kao i dobitnici ELLE Style Awards koji sve što rade – rade sa stilom. Elle dodjeljuje nagrade u 11 kategorija: modni dizajn, dizajn accessoirea, ikona stila, novo lice modelinga, model godine, umjetnica godine, modna influencerica godine, ELLE Decoration: arhitektura i dizajn, održivost u modi i ljepoti, životno djelo te od ove godine i za aktivizam: ELLE active – projekt godine.

Tko su modni dizajneri, arhitekti i umjetnice čije nas inovacije nadahnjuju, čije kreacije najbolje odgovaraju na potrebe održivosti i tko su najzanimljivija nova lica, a tko ikone stila na domaćoj sceni – doznajte danas, 3. prosinca, u 20h, na novim ELLE Style Awards u ekskluzivnom digitalnom izdanju, na elle.hr i pridružite nam se u stvaranju novog glamura!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije