Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati redatelj

Ekskluzivni kinematografski kratkometražni film Baz Luhrmanna za kolekciju ERDEM x H&M

25.10.2017.
u 10:10

Film Baz Luhrmanna za kolekciju ERDEM x H&M smješten je u tajnovitoj ladanjskoj vili gdje vlada „vječno proljeće”.

Vizionarski filmski redatelj Baz Luhrmann, stvorio je jedinstveni i spektakularni kinematografski kratkometražni film, ekskluzivno za kolekciju ERDEM x H&M.

“The  Secret Life of Flowers” („Tajni život cvijeća”) odvija se u grandioznoj ladanjskoj vili s punom postavom glumaca i modela. Film je ujedno i premijera ekskluzivnog novog hita grupe Years & Years pod nazivom “Hypnotised”. Budući da je ovome kratkometražnome filmu pristupio kao prema dugometražnome, prepun je strasti, intrigantnih zapleta i živopisne atmosfere zbog kojih se Baz smatra jednim od najvećih živućih filmskih redatelja na svijetu. Film će po prvi puta biti prikazan na hm.com.

„Cilj mi je bio da ovaj kratkometražni film bude baš kao pravi film. Riječ je o suvremenoj ljubavnoj priči, smještenoj u ladanjskoj vili prepunoj tajni i koja predstavlja metaforu vremena u kojem živimo – vani je surovi svijet, dok se ovdje stvari, koje su zaista 
važne, nesmetano razvijaju u okruženju vječnog proljeća,” pojašnjava Baz Luhrmann. 

Film Baz Luhrmanna za kolekciju ERDEM x H&M smješten je u tajnovitoj ladanjskoj vili gdje vlada „vječno proljeće”. Vila je poput svijeta za sebe, uvijek puna cvijeća što predstavlja utjecaj ERDEM-ovih cvjetnih uzoraka kojima se proslavio. U filmu sa zvijezdama u usponu kao što su Tom Rhys Harries, Hero Fiennes Tiffin i Ruby Dagnall, magični ljubavni trokut započinje kada skupina mladih prijatelja odluči odsjesti u vili. 

Pridružuje im se, i već priznata glumica, Harriet Walter kao i super modeli Saskia de Brauw, Imaan Hammam, Grace Hartzel, Fernando Cabral, Neels Visser i Tony Ward. Kroz sve scene u filmu Baz je koristio odjevne predmete iz kolekcije ERDEM x H&M
kako bi definirao likove i potaknuo zaplet, dok novi hit grupe Years & Years savršeno dočarava atmosferu optimizma, prijateljstva i ljubavi.

Baz Luhrmann stoji iza nekih od najomiljenijih filmova našeg vremena. Režirao je filmske uspješnice kao što su Moulin Rouge!, Romeo + Julija Williama Shakespearea, Veliki Gatsby i Strictly Ballroom, a njegovo najnovije ostvarenje je televizijski serijal “The Get Down”.

Kolekcija ERDEM x H&M bit će dostupna u H&M trgovini u Centru Cvjetni, kao i na hm.com, od 2. studenoga.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije