Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čisti luksuz

Ekskluzivna kozmetika Burberry u samo 30 trgovina u svijetu

'burberry4_nnn_ziv_290710'
''
29.07.2010.
u 16:00

U kolekciji su i rumenila, bronzeri, tekući puderi, sjenila za oči, olovke za oči, sjajila za usne i maskara.

Luksuzna britanska modna kuća Burberry u prodaju je pustila svoju liniju dekorativne kozmetike koja se sastoji od 96 proizvoda. Inspirirana je, dakako, poznatim Burberryjevim balonerom i elegancijom. Cijene su od 190 kuna za olovku za usne do 500 kuna za kompaktni puder.

U kolekciji su i rumenila, bronzeri, tekući puderi, sjenila za oči, olovke za oči, sjajila za usne i maskara. Proizvodi iz linije Burberry Beauty prodavat će se u samo 30 trgovina u svijetu.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
23:09 29.07.2010.

Samo vi skupo plaćajte otrove...

CR
crocro
07:03 30.07.2010.

Proizvode i balonere. Možda i cipele. A mogu se sjetiti proizvoditi i lokomotive. A sve je zagarantirano kvalitetno i vrhunski. Ta proizvodnja je samo nečiji višak novca, koji se još treba oplemeniti kroz džepove potrošača. Nije bitno što cijene nisu realne, ali čim je skuplje, tim naivni misle da je bolje i kvalitetnije. Pa je tako olovka od 190 kuna, prava sitnica. Da je 19.000,00 kuna opet bi je netko kupio. A oni čiji su džepovi ionako puni, biti će još puniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije