Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro

Dvojac ELFS najavljuje novi modni spektakl

ELFS
Foto: Promo
1/4
13.09.2017.
u 10:53

Nastavlja se i hvalevrijedna suradnja s udrugom "RTL pomaže djeci" koja je započela prošlog proljeća na njihovoj prvoj reviji održanoj u Muzeju automobila Ferdinand Budicki.

Najpoznatiji hrvatski modni dvojac ELFS najavljuje novi modni spektakl u samostalnoj režiji. Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica koji stoje iza ovog uspješnog modnog brenda, 5. listopada 2017. godine, predstavit će žensku i mušku kolekciju za jesen/zimu 2017., u šestom paviljonu na Zagrebačkom Velesajmu.

Nastavlja se i hvalevrijedna suradnja s udrugom "RTL pomaže djeci" koja je započela prošlog proljeća na njihovoj prvoj reviji održanoj u Muzeju automobila Ferdinand Budicki. Tom su prilikom prikupljena sredstva za kupnju dijela novih knjiga za knjižnicu Srednje strukovne škole kralja Zvonimira iz Knina, a kako bi djeci uljepšali nadolazeću zimu, revija dvojca ELFS ponovo će imati humanitarnu notu. 

Tako će svi oni koji doniraju minimalno 100 kn na službenoj stranici www.elfs.hr na poklon dobiti pozivnicu za reviju te će imati jedinstvenu priliku među prvima otkriti što nam je ovaj maštoviti dvojac pripremio u novoj kolekciji. 

Komentara 1

Avatar Dr Evil
Dr Evil
13:02 13.09.2017.

tko je mama a tko tata od ove dvije tetkice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije