Naslovnica Lifestyle

Ovako to izgleda kad umjetnice krenu u poduzetničke vode

Njihov prvi zajednički projekt „Prison of decision“ nastao je od male ideje, te je zbog potencijala teme i stila, izrastao u cijelovečernju predstavu.
18. veljače 2015. u 16:00 0 komentara 306 prikaza
Prison of decision,ples
Foto: Prison od Decision
Pogledajte galeriju 1/7

Nakon uspjeha sa predstavom „Prison of decision“ koja je premijerno igrala na Tjednu Suvremenog Plesa 2014 godine, Andrea Solomun i Ema Janković odlučile su svoju kolaboraciju brendirati, te oformiti kompaniju „&M Dance Company“.

Sve je započelo kada su se dvije umjetnice upoznale radeći na projektu „La Femme“ koreografa Saint Louis-Rhinoa, gdje su shvatile da dijele umjetničke vizije i želju za kreativnim stvaralaštvom koja proizlazi iz određenih plesnih tehnika-baleta, modernog, suvremenog i fizičkog teatra.

Njihov prvi zajednički projekt „Prison of decision“ nastao je od male ideje, te je zbog potencijala teme i stila, izrastao u cijelovečernju predstavu.

Predstava dotiče temu ljudske borbe, kako jednih sa drugima, tako i sa samim sobom, između njihove vizije prave odluke i tuđe vizije te odluke. Svjedoci smo osobnih pokušaja kompromisa između dva čovjeka koji se podržavaju i vole, ali odluke koje donose, naočigled ih samo odvajaju, jer nose sa sobom uz ljubav i podršku, i frustraciju i ljutnju.

Prison of Decision | Autor : PROMO Foto: PROMO

Važno je napomenuti da predstava "Prison of decision" opet igra 28.02. u 20 sati u Zagrebačkom Plesnom Centru, te da uz kupnju karte ostvarujete popust od 20 posto na originalan nakit Eva Lumezi.

Trenutno rade kao koreografi na mjuziklu, pod produkcijom kazališta Komedija: „Legenda Ružice Grada“. Spremaju i novu predstavu pod nazivom „Oh Sweet Something“ koja se bavi temom ljudskih želja.

>>Balerina i plesačica suvremenog plesa u atraktivnom plesnom videu

POSLOVNA RJEŠENJA
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.