Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretjerala je

Dvije godine je bila ovisna o filerima za usne: ‘Unakazila sam se, stalno su me vrijeđali’

Tik Tok
11.10.2023.
u 14:30

Abby je nedavno objavila video kako bi pokazala svoj loš izgled

Mlada mama imena Abby priznala je da je bila ovisna o filerima za usne. Kako kaže, shvatila je da je pretjerala kada je otišla da joj ubrizgaju još šest mililitara. Priznala je da je u vezi toga bila tvrdoglava, a otkrila je i da je to shvatila kao lekciju da se kloni estetskih zahvata, piše Daily Star

Abby je nedavno objavila video kako bi pokazala svoj loš izgled. "Kad si prošla kroz dvije godine ovisnosti o filerima za usne, ništa što možeš reći neće me povrijediti, sada sam sve čula", napisala je. Snimka je pokazala napredak koji je postigla kada je prvi put ubrizgala jedan mililitar, prije nego što je povećala dozu na dva mililitra. Abbyne usne izgledale su sve punije i punije.

Foto: Tik Tok

Ali to joj, očito, nije bilo dovoljno i odlučila je nastaviti dalje sa zahvatima. Kad se osvrnula na slike s pet mililitara filera za usne, našalila se: "Kunem se da sam dobila dva mililitra odjednom". No, ni tu se nije zaustavila, pa je otišla na ubrizgavanje nevjerojatnih šest mililitara.

Usne su joj bile dramatično oblikovane i prekrivene sjajilom za usne boje breskve. "Šest milimetara? Prestala sam brojati. Sve sam izvadila i ostavila samo 0,75 mililitara u gornjoj usnici, sad više nema", napisala je. Jedan joj je pratitelj rekao da je rezultat izgledao nevjerojatno kada je prvi put ubrizgala samo jedan mililitar filera za usne. A Abby, koja je tek sada počela cijeniti svoj izgled, odgovorila je "Voljela bih da sam tu stala".

"Sada je barem vidljivo gdje si pogriješila", dodao je drugi pratitelj, a Abby mu je odgovorila: "Definitivno, tada mi nitko nije mogao reći da sam pretjerala, toliko sam bila tvrdoglava". "Prekrasna si Abby, ne treba ti ništa. To je bila faza i prošla je", "Shvati da si savršena, djevojko", poručili su joj ostali korisnici.

Djevojka otkrila: 'Želim izgledati kao Barbie, ali obitelj me se odrekla zbog plastičnih operacija'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije