Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksperiment

Dva muškarca ljubakaju se preko puta vas u restoranu. Što ćete učiniti?

gej par
Foto: Youtube
1/2
05.06.2014.
u 09:20

Dva su muškarca glumila gej par, a žena "običnu" gošću koja je zakuhavala stvar s ostalim gostima koji nisu znali da se sve snima

Što biste vi učinili da za stolom u restoranu u kojem objedujete primijetite homoseksualni par kako razmjenjuje nježnosti?

Pitanje je koje su postavili autori emisije "What would You Do" koja se emitira na ABC televiziji pa u meksički restoran u Mississippiju poslali troje glumaca.

Dva su muškarca glumila gej par, a žena "običnu" gošću koja je zakuhavala stvar s ostalim gostima koji nisu znali da se sve snima.

Kvarite mi apetit. Fuj  – provocirala je glumica, na što je gošća restorana uzvratila da se ni njoj nije ugodno promatrati dvojicu kako se ljubaka.

Ovo što vi radite je pogrešno, tako piše u Bibliji, i Bog to ne voli. Ali to je ipak između vas dvojice i Boga  kazala je gošća restorana uz napomenu da joj razmjenjivanje nježnosti ne bi bilo drago gledati u restoranu čak i da je u pitanju heteroseksualan par.

Kako biste vi reagirali, odgovorite nam u komentarima.

>>Pogledajte što se dogodi kad žena napadne i tuče muškarca

>>Beskućnik vs. biznismen: Društveni eksperiment koji će vas rastužiti

Komentara 7

CH
chemica
09:35 05.06.2014.

Ima i drugih restorana. Vjerojatno postoje ljudi kojima je dok jedu ugodno gledati nečije žvaljenje i balavljenje. Meni nije. I nema veze s Biblijom. Dok jedem, hoću mir. Ne želim gledati prosjake, ne želim slušati vrištanje neodgojene dječurlije, ne želim gledati homoseksualce ili bilo koga drugoga kako "razmjenjuje nježnosti". Da probava ne trpi. Za svoj novac želim atmosferu kao u vlastitom domu. Ako pristajem na bilo što manje, odem u najbliži Mcdonalds.

OD
otac_domovine
13:33 05.06.2014.

Ja bih prestao kupovati večernji.

GA
GavranSjeverja
10:03 05.06.2014.

Pa izašao bi van restorana. To je valjda moje pravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije