Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Društvenim mrežama kruži 'plank' izazov - koji navodno mogu napraviti samo žene

jason.rachel/TikTok
17.02.2021.
u 14:30

Znanstvenik Jeremy Johnson dao je odgovor na pitanje kako je to moguće.

Prije dvije godine društvenim mrežama kružio je izazov u kojem su se ljudi pokušavali uspraviti držeći stolac na prsima, a većinom je to pošlo za rukom ženama, pa su pokrenule još jedan i izazvale suprotan spol. 

Treba se spustiti na koljena, staviti laktove na pod ispred sebe i rukama pridržavati bradu. Nakon toga, jednu ruku treba staviti iza leđa - i pokušati ostati u istom položaju. 

Sudeći po dosadašnjim objavama, žene to naprave bez problema, ali muškarci završe padanjem na pod i udarcem u glavu. 

Pogledajte video:

@jason.rachel

YouTube - Jason&Rachel ##fyp ##foryourpage ##foryoupage ##comedy ##couplegoals ##couple ##love ##viral ##xyzbca ##relatable ##relationship

♬ Rasputin (7" Version) - Boney M.

Znanstvenik Jeremy Johnson dao je odgovor na pitanje kako je to moguće još kod prošlog izazova, a teorija vrijedi i za ovaj. 

"Ženama je centar mase bliži kukovima, dok je kod muškaraca postavljen nešto više. Kad se žene nagnu nad stolicu, njihova je masa centrirana iznad njihovih stopala, a kad se muškarci nagnu, njihova je masa centrirana iznad stolice", objasnio je.

Djevojčica odbila riješiti zadatak iz matematike: Ovo je uvredljivo!

1/3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije