Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vamp-diva

Drugo lice Keire Knightley: opasna domina koja raspaljuje maštu

keira knightley
Foto: Interview Magazine
1/5
05.04.2012.
u 00:01

Iako u privatnom životu \"glumi\" romantičnu boho-djevojku, u modnim scenarijima zvijezda \"Opasne metode\" Keira Knightley opasno koketira s glamuroznim vampom

Dok uglavnom glumi ozbiljne žene u kostimiranim dramama poput "Okajanja", "Ponosa i predrasuda" i "Vojvotkinje" (trenutačno snima "Anu Karenjinu"), a u privatnom životu vjerna je romantičnom boho-stilu, 27-godišnja Britanka Keira Knightley u modnim editorijalima uvijek bira pokazati potpuno drugo lice, koje joj i te kako dobro stoji.

Tako je nakon siječanjskoga GQ-a glumica, koja uvijek u intervjuima ističe da je sramežljiva, još jedanput odlučila svima zagolicati maštu. Osim što je zasjala poput domine na naslovnici Interviewa, snimila je i editorijal u darkerskom, vamp-izdanju koje upotpunjuju dramatični make up te crne glamurozne kreacije modnih kuća poput Celine, Balenciage, Louisa Vuittona i drugih.

Budući da ju je intervjuirao David Cronenberg, redatelj "Opasne metode" u kojoj je savršeno utjelovila ženu sa psihičkim smetnjama sklonu sado-mazo željama, možda je baš to inspiriralo fotografski dvojac Merta Alasa i Marcusa Piggotta da prikažu prelijepu Keiru u glam darkerskoj atmosferi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije