Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sirova istina

Dronom razotkrio ženinu prevaru: Želio sam ubiti tog muškarca!

dron
Foto: Youtube Screenshot
1/5
19.11.2016.
u 11:00

Svoje sumnje John je potvrdio kada je primijetio da se njegova supruga, prije ulaska u automobil, naginje kroz prozor vozila i romantično pozdravlja nepoznatog muškarca

Sumnjičavi suprug John Consiglio odlučio se poslužiti dronom kako bi se uvjerio vara li ga žena. Snimka je objavljena prošloga tjedna, a prikazuje automobil koji dolazi na parking, zaustavlja se, a zatim u njega ulazi njegova supruga.

Svoje sumnje John je potvrdio kada je primijetio da se njegova supruga, prije ulaska u automobil, naginje kroz prozor vozila i romantično pozdravlja nepoznatog muškarca. 

- Trebaš izgledati lijepo za muškarca s kojim ćeš prevariti supruga - rekao je ljutiti John u snimci, komentirajući da je supruga popravljala kosu kako bi bolje izgledala. - Znam da ne mogu kriviti samo muškarca, ali u tom trenutku bio sam spreman ubiti ga. Čekao sam par dana da se smirim i onda postao očajan. Najviše brinem zbog svoje djece - rekao je. 

 

Sumnju o ženinoj nevjeri ponukao je Johnov poznanik i predložio da dronom pokuša otkriti istinu. Consiglio je, kako prenosi news.com.au, podnio zahtjev za razvod braka. Par inače ima dvoje djece.

 >> Vaš osobni fotograf: Ova kamera sama leti za vama i snima sve što radite

Ključne riječi

Komentara 13

SJ
Sve je uzalud
13:21 19.11.2016.

.pa zašto njega.......a ni nju najveća sreća ti je da nešto takovo se zaljubi i ode..........

DU
Deleted user
13:24 19.11.2016.

dron....jeftinje od privatnog detektiva...a kupiš na rate....dobro se lik sjetio

AN
anonimus00
11:28 19.11.2016.

koji primitivac..pa ne vara te lik ,nego zena..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije