Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DR NOLA for skin Xerosensa

Dr. Nola predstavlja 6 proizvoda za njegu iz domaće radinosti

Ivana Nola, kozmetika Nola
Foto: Promo
1/7
14.10.2014.
u 15:39

Svih šest proizvoda linije DR NOLA for skin dermatološki je ispitano i mogu se kupiti u ljekarnama diljem Hrvatske.

Kozmetička ponuda od danas je bogatija za liniju koju je osmislila jedna od naših najpoznatijih dermatovenerologinja dr. sc. Ivana Nola.

Riječ je o liniji za njegu kože DR NOLA for skin Xerosensa na kojoj će posebno biti zahvalna suha i osjetljiva koža lica i tijela.
Kolekcija se satoji od šest proizvoda koji sadrže pomno odabrane sastojke i djeluju protuupalno, umiruju kožu, vraćaju joj vlažnost i čine je glatkom te elastičnom.

- Željela sam svojim klijentima i svima koji imaju problema sa suhom i osjetljivom kožom pružiti najkvalitetniju njegu koju bih i sama koristila. Problemima kože, njenom strukturom, promjenama i brigom o njenoj ljepoti bavim se više od dva desetljeća. Tijekom vremena susrela sam se s brojnim preparatima namijenjenima svim tipovima kože te sam odlučila napraviti liniju proizvoda za koju sam uvjerena da će suhoj i osjetljivoj koži pružati najkvalitetniju njegu, izjavila je I. Nola, na predstavljanju kolekcije danas u Poliklinici Nola.

Foto: Promo

6, 5, 4, 3, 2, 1… DR NOLA for skin Xerosensa

Svih šest proizvoda linije DR NOLA for skin dermatološki je ispitano i mogu se kupiti u ljekarnama diljem Hrvatske.

Pakirani u nježnoj, profinjenoj bijeloj ambalaži, razlikuju se po jasno izraženim brojevima od 1 do 6.

Brojkom 1 označen je DR NOLA for skin sindet za umivanje lica koji čisti lice bez agresivnog djelovanja na kožu. Namijenjen je svakodnevnom umivanju suhe i osjetljive kože te na licu ostavlja osjećaj svježine. Proizvod je bez sapuna i parabena, sadrži mliječni protein koji, među ostalim, poboljšava elastičnost i tonus kože te pantenol koji hidratizira kožu, čini je mekšom i elastičnijom, djeluje umirujuće, protuupalno i antipruriginozno.

Brojkom 2 dr. sc. Ivana Nola označila je micelarnu otopinu namijenjenu svakodnevnom čišćenju kože lica te uklanjanju šminke s lica i područja oko očiju. DR NOLA for skin Xerosensa micelarna otopina sadrži hidrokompleks koji trenutno hidratizira kožu te utječe na vraćanje elastičnosti i fleksibilnosti rožnatog sloja kože. Proizvod sadrži 1% pantenola i nije ga potrebno ispirati nakon nanošenja.

- Važno je istaknuti da naša koža danju i noću treba različitu njegu te sam stoga odlučila kreirati dnevnu i noćnu kremu za lice. Dnevna krema je obogaćena UVA i UVB zaštitnim faktorom 15, a noćna sadrži ulje noćurka. Obje su bez parabena te osjetljivoj i suhoj koži pružaju potpunu njegu”, istaknula je dr. sc. Ivana Nola predstavljajući ambalažu s brojkama 3 i 4.

Dnevna krema nosi brojku 3 a čuva hidrolipidni sloj kože, povećava otpornost na nepovoljne učinke okoliša i može služiti kao podloga make-upu. Redovitom uporabom ove kreme ublažit ćete i prevenirati znakove starenja, smanjiti osjećaj suhoće, koža će biti mekša, sjajnija i zdravija.

Noćna krema nosi brojku 4, a obogaćena je karite maslacem, kao i dnevna krema, obnavlja epidermis i regenerira kolagen. Uporabom DR NOLA for skin Xerosensa 4 noćne kreme poboljšat će se tekstura kože lica i održati prirodna vlažnost.

Osim za lice, tu su i dva proizvoda za njegu tijela.

Foto: Promo

Brojkom 5 označen je DR NOLA for skin Xerosensa sindet za tijelo, bogati gel za svakodnevno tuširanje ili kupanje suhe i osjetljive kože tijela. Uporabom ovog sindeta koža tijela postat će elastična i popravit će se njen tonus. DR NOLA for skin sindet ne sadrži sapun i paraben.

Mlijeko za tijelo DR NOLA for skin označeno je brojkom 6.

Svi proizvodi namijenjeni su i ženama i muškarcima.

>>Gorim na poslu kako bih opstala u zemlji u kojoj se ne cijene ni kvaliteta ni znanje

>>6 savjeta koji će vam pomoći da zagladite postojeće bore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije