Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o, da...

Dr. Martens čizme ušle su u povijest mode kao jedan od njezinih najvećih paradoksa

Petra Kurtela
Foto: Mario Poje
1/9
20.10.2015.
u 14:52

U početku dizajnirane za rad u teškim uvjetima, uskoro su počele služiti za iskazivanje pripadanja određenim supkulturama, a s vremenom i za definiranje osobnog stila

Petra Kurtela, talentirana mlada glumica, koja se redovito nalazi pri samom vrhu lista najbolje odjevenih poznatih dama, svoju strast prema modi obilježila je još jednim zanimljivim editorijalom. Epitet modne kameleonke ovoga puta opravdala je snimivši ShoeBeDo kampanju za svojevrsni modni fenomen – kultne Dr. Martens čizme, koje su ušle u povijest mode kao jedan od njezinih najvećih paradoksa unazad više od pola stoljeća.

U početku dizajnirane za rad u teškim uvjetima, uskoro su počele služiti za iskazivanje pripadanja određenim supkulturama, a s vremenom i za definiranje osobnog stila. 

Razlog njihova uspjeha leži i u činjenici da se lako kombiniraju uz sve odjevne komade, neovisno o stilu, čak i o dobu dana, što je u ovom editorijalu dokazala i Petra, kombinirajući ih jednako uspješno i uz dnevne i uz večernje stylinge. Osim fotoeditorijala, snimljen je zanimljiv "Behind the Scene" video, u kojem je zabilježena i dočarana radna atmosfera sa seta ovog zanimljivog poigravanja s modom.

 

>>Izložba Kevin.Murphy ambasadora okupila poznate Hrvatice i Hrvate na jednom mjestu   

 

Komentara 1

HH
helgin@hogar
16:05 20.10.2015.

tko je ta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije