Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dr. Brandt, Marvis & Apivita - 3 kultna branda zavela su cijeli svijet, a sinoć potpuno očarala i sve Osječane

Dr. Brandt, Marvis & Apivita
Foto: Promo
1/4
19.11.2018.
u 14:34

Bogatstvo mirisa i tekstura u predivno uređenim kutcima svakog pojedinog branda, očaravali su svakog posjetitelja

Delmerion, jedan od vodećih dobavljača kultnih brendova za njegu kože, kose i oralne higijene, u osječkoj je ljekarni Tripolski predstavio luksuzne i hipnotičke svjetove brendova koji su njihovim posredstvom postali kultni dio rutine ljepote i njege svojih vjernih potrošača.

Ulica Antuna Kanižlića 48a na jednu je večer postala mjesto magičnog druženja na kojem su prisustvovali brojni osječki uglednici iz doktorske i stomatološke branše.  Zavodljiva atmosfera koja je vladala u jednoj od najsuvremenijih ljekarni u Hrvatskoj privukla je poznate osobe javnog i društvenog života, pa su se svečanom eventu priključile osobe iz javnog i društvenog života poput renomirane dizajnerice Marine Jerant, kao i Igor Delač, bivši vokal grupe Prva liga.  Svi su oni svim svojim osjetilima doživjeli i iskusili bogatstvo mirisa i tekstura svakog pojedinačnog brenda koji su imali svoje zasebne kornere.

Američki brend dr. brandt je svjetski pionir kada je riječ o linijama njege kože čiji su proizvodi pravi mini-  laboratoriji i beauty tretmani zatočeni u ekskluzivne proizvode. dr.brandt je svojim dolaskom na tržište osnažio, ojačao i podignuo ljestvicu preparativne kozmetike, a zadovoljstvo glorifikacije trenutačnih rezultata i ljepote vratio natrag u ruke žena.

Foto: Promo

Sve je prisutne naprosto oduševio talijanski brand Marvis koji je svojim pastama za zube zaslužio poštovanje i priznanje na svjetskoj razini. Marvis paste za zube svojom su inovativnom formulom i nesvakidašnjim dizajnom zauvijek promijenili percepciju oralne higijene i svakodnevnu rutinu pretvorili u cool, funky i apstraktno iskustvo. Svatko tko se tog dana pronašao u Ljekarni Tripolski bio je potpuno opčinjen dugogodišnjom Marvis filozofijom koja nudi suvremeni koncept življenja.

Foto: Promo

Grčki brend Apivita predstavlja nježnu i moćnu sinergiju onog najboljeg iz prirode i najsuvremenijih laboratorija te je stvorena je za ljubitelje prirodne kozmetike. Apivitine linije snagom svojih prirodnih sastojaka izvlače ono najbolje u svakom pojedincu. Svaki Apivita proizvod svojim blagotvornim sastojcima nudi i promiče ljepotu koja zrcali harmoniju uma, duha i tijela.

Bogatstvo mirisa i tekstura u predivno uređenim kutcima svakog pojedinog branda, očaravali su svakog posjetitelja, a nije manjkalo ni zarazne atmosfere koja je vođena ljepotom zatočenom u bočice Apivite, dr brandt-a i MARVIS-a zavodila svakog od prisutnih.

Foto: Promo

Spoj naizgled nespojivog - kultni brendovi, ljepota u svoj svojoj raskoši izložena u suvremenoj ljekarni Tripolski -  na jedan je dan postala utočiste svih ljubitelja ekskluzivnih proizvoda koji uzastopno pomiču pravila igre kada je riječ o njezi, ljepoti i u konačnici - cjelokupnoj kvaliteti i filozofiji življenja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije