Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosada...

Doznajte prave razloge zašto žene varaju

'internet2_nnn_bih_010312'
''
15.06.2012.
u 14:29

Čak trećina žena priznala je da je previše popila prije nego što je otišla u krevet s osobom koja nije njezin stalni partner...

 

Ili joj je dosadno ili je prestala voljeti svog partnera ili se ne osjeća sigurno – tri su razloga zbog kojih žene varaju svoje partnere. Danas je vrlo lako prevariti, a vjernost je postala jedan od najtežih ispita za pojedinca, pokazala je on-line anketa web-stranice AshleyMadison dating. Granicu vjernosti prešlo je 58 posto žena. U neugodnoj se situaciji našla petina nevjernih žena nakon što su ih partneri razotkrili. Trećina je priznala da je previše popila prije nego je otišla u krevet s osobom koja nije njezin stalni partner, a četiri od devet žena spremno je prešutjeti prijevaru kao da se ništa nije dogodilo. Čak 67 posto žena priznalo je da se u jednom razdoblju života viđalo s oženjenim muškarcima.

Da se žene služe malim lažima i u ostalim aspektima života, dokazuje 67 posto njih koje su priznale da su varale na ispitu, 37 ih zaobilazi dijetni jelovnik uživajući u zabranjenoj hrani kao što su pizza i krumpirići, a dvije od pet žena svojoj frizerki ne kaže da je od prošlog šišanja bila kod druge frizerke. Čak 52 posto žena brine se i pita vara li ih njihov partner, dok 73 posto žena smatra i da je slanje seksi poruka prijevara, prenosi Women's Health.

 

Ključne riječi

Komentara 1

BO
boston
21:22 15.06.2012.

Alkohol nije uzrok nasih postupaka, vec nase zelje. Alkohol samo pomogne da stavimo zelje i strasti ispred morala i savjesti. Dokaz za to potrazite na fotkama raskalasenih navijacica, i objesenih navijaca....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije