Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Doris Pinčić Rogoznica: Rita u našim životima i našem stanu

Doris Pinčić Rogoznica: Rita u našim životima i našem stanu
Foto: Promo
1/2
PR
Autor
PR članak
13.12.2017.
u 07:00

Sada imam pomoćnika u borbi protiv Ritinih dlaka, iRobot Roombu koja usisa apsolutno sve dlake s podova. I to sve dok nas nema doma.

Rita je psić koji je sasvim slučajno završio u našem domu prije otprilike dvije godine. Jedan naš susjed ju je pronašao ostavljenu na cesti, ali ju nije mogao zadržati te je tražio obitelj za nju. Suprug i ja smo jednoglasno donijeli odluku o udomljavanju Rite, a toj se odluci najviše veselio naš sin Donat iako je na početku bio malo ljubomoran, ali su se vrlo brzo sprijateljili.

Nije nam bilo teško donijeti odluku o udomljavanju jer smo i Boris i ja htjeli da naš sin odrasta uz životinju, da razvija imunitet, ali i empatiju prema živim bićima. Ne kaže se bez razloga da je pas najbolji čovjekov prijatelj.

Iako nam je Rita donijela jako puno pozitive i predivnih trenutaka u naše živote, Donat je dobio pravog prijatelja, počeo je više pričati uz nju, nas dvije se često vikendima družimo uz trčanje ili duge šetnje, svugdje je vodimo sa sobom, Rita ipak iza sebe ostavlja dlake po stanu. Moram priznati da nije to puno dlaka u odnosu na neke druge pasmine, ali uvijek ih ima negdje. I prije sam se jako trudila da ih sve usisam i da ih nema, ali uvijek su se odnekud stvorile. To joj je jedina mana haha.

Foto: Promo

Sada imam pomoćnika u borbi protiv Ritinih dlaka, iRobot Roombu koja usisa apsolutno sve dlake s podova. I to sve dok nas nema doma. I mene je na početku bilo jako teško uvjeriti da će to iRobot moći napraviti, ali nakon prvog usisavanja, sve povjeravam samo i isključivo Roombi. Ona je naš novi ljubimac koji čisti za Ritom, ali i za svima nama. Na podu se često znaju vidjeti i duge dlake moje kose, nije samo da Rita ispušta dlake ;) A naše novo malo čudo usisava ne samo dlake, nego i sve mrvice koje Donatu padaju iz ruke ili usta, sve što se u kuhinji slučajno (ili namjerno) prosipa prilikom kuhanja, pa čak i najsitnije čestice prašine.

Odlična stvar kod iRobot Roombe je to što najlakše nagovori Donata da pospremi svoje igračke s poda kako ih ne bi „popapala“.

Dovoljno je dobrih razloga za nabaviti robotski usisavač i olakšati si muku sa životinjskim dlakama. Sada možete pronaći iRobot Roomba 871 po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 3.999,00 kn i iRobot Roomba 980 po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 6.999,00 kn kod sljedećih ovlaštenih prodavatelja:  iRobot Hrvatska trgovineElipsoPeveceKupiLinksSvijet MedijaHarvey Normann, a sve dodatne informacije o proizvodu i akciji nalaze se ovdje.

Želite prijaviti greške?