Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radost Božića

Donosimo vam povoljne božićne poklone za vaše najmilije

Foto: Envato Elements
1/4
04.12.2023.
u 15:32

U srcu blagdanske kupovine, pronalazak savršenih poklona, iako često vrlo stresan, pravo je čarobno iskustvo. Ove godine obnovite dom ili ormar svojih najmilijih novim predmetima i nabacite osmijeh na njihova lica.

U ovom blagdanskom vremenu ispunjenom radošću, svjetlucanjem lampica i toplinom obiteljskih okupljanja, darivanje postaje srž božićnog duha. U šarenilu ukrasa i uz miris kuhanog vina, što bi moglo biti ljepše od pronalaženja savršenog poklona koji će razveseliti najmilije? Upravo u tom duhu, Home Sweet Home donosi posebne ponude svojih proizvoda koji će oplemeniti vaš i dom vaših najdražih.

Počnite od magičnog svjetla u obliku medvjedića – Toy lampe Kartell, koja je dostupna u različitim varijantama, poput one u boji zlata za 316 €. Ova lampa ne samo što osvjetljava prostor već i unosi dozu elegancije u sobe vaših najmlađih. Ako želite dodati dašak igre, tu je i Toy lampa Kartell za 252,17 €, koja nosi duh igre i radosti u svaki kutak. Za ljubitelje unikatnih detalja, Attila Kartell gold patuljak po cijeni od 358,35 € predstavlja savršen izbor. Ovaj simpatični patuljak neće samo ukrasiti prostor već će i unaprijediti blagdansku atmosferu svojim posebnim šarmom.

No tu nije kraj blagdanskog darivanja. Silky linija s NATRUE certifikatima od NIKEL-a nudi proizvode po posebnim cijenama, koji će razmaziti vašu kožu kvalitetnim sastojcima, pružajući vam osjećaj luksuza i njege.

Ovih blagdana i Tekstilpromet donosi dodatni razlog za radost s brojnim artiklima po akcijskim cijenama – od kuhinjskih setova, stolnjaka, Centra torbi i šalova pa sve do odjevnih predmeta s potpisom poznatih brendova, poput Gerry Webbera, D.Franklina i Galeba te donjeg rublja marke Skiny. Pronađite sve na jednome mjestu i po posebnim cijenama.

1/4

Posebna pogodnost, koja će vam olakšati blagdansku kupovinu, dodatnih je 10% popusta prilikom plaćanja Addiko Mastercard® kreditnom karticom. Kroz šarenilo blagdanskih akcija, posebnih ponuda i neodoljivih popusta, ova kreditna kartica Addiko banke postaje vaš vjerni partner u ostvarivanju božićnih želja.

Ekskluzivna božićna akcija vrijedi od 7. 12. do 15. 12., pružajući vam priliku da svoje najdraže razveselite još povoljnije. Ukombinirajte toplinu Božića s posebnim proizvodima i pogodnostima, stvarajući nezaboravne trenutke s obitelji i prijateljima

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije