Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
širenje carstva

Donatella Versace dizajnirala kolekciju luksuznog nakita

versace (1)
Foto: Pixsell
1/3
28.06.2012.
u 12:22

Uz couture kolekciju talijanska dizajnerica predstavit će i 16 ručno izrađenih, unikatnih i luksuznih prstena

Tijekom Versaceove couture revije koja će se održati u pariškom Ritzu ove nedjelje Donatella će predstaviti i kolekciju luksuznog nakita.

Svoju liniju finog nakita (unikatnih komada od dijamanata, safira, smaragda i drugog dragog kamenja) Donatella će predstaviti u obliku 16 ručno izrađenih prstena. Couture kolekcija Ateliera Versace koju ovaj nakit prati također je ručno izrađena s pažljivo osmišljenim detaljima i, naravno, potpuno unikatna.

Donatella se, krenuvši u dizajniranje nakita, pridružila modnim kućama Louis Vuitton i Salvatore Ferragamo, koje su također nedavno pokrenule svoje linije.

– Kao dizajnerica i ljubiteljica finog nakita oduvijek sam htjela jednaku kvalitetu izrade nakita koju nudimo u kolekcijama Atelier Versacea. Svaki prsten koji ćemo predstaviti umjetničko je djelo – izjavila je Donatella.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije