Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silvestrovo u Sisačko-moslavačkoj županiji

Domaći bendovi na trgovima građane će uvesti u Novu godinu

Doček Nove godine u Sisku ove godine "kod sata"
Foto: Nikola Čutuk/ PIXSELL
30.12.2013.
u 11:21

Umjesto dočeka, u Petrinji prijepodne druženje s građanima

Tradicionalni doček Nove godine u Sisku, koji je proteklih nekoliko godina organiziran na Gradskoj tržnici Kontroba, vraća se na staro mjesto – kod sata, a 2014. Siščani će dočekati uz Renata Metessija & Zvijezde te grupu Ruswaj.

Doček u restoranima

Program na Staru godinu počinje u 21 sat, a posjetitelji se mogu ugrijati uz kuhano vino. U ponoć čestitku će građanima uputiti gradonačelnica Kristina Ikić Baniček, nakon čega slijedi šampanjac i vatromet. Ove godine i najmlađi će imati svoj doček, na Majmunjaku u 10 sati, a program organizira Pop Rock škola. Silvestrovo će obilježiti i Tržnica u 10 sati nastupom puhačkog orkestra Mećava s repertoarom romske glazbe.

Doček organizira i hotel Panonija, a gosti će uživati uz Ivanu Banfić, grupu Boje noći te u svečanoj večeri kroz sedam sljedova, novogodišnjoj torti i bogatoj ponudi moslavačkih vinara uz otvoreni silvestarski bar. Usto, organiziran je doček i za djecu od pet do 12 godina koja će imati cjelovečernju animaciju. I restoran Bijela lađa organizira svečani doček 2014. Za svoje goste pripremili su večeru u šest sljedova, piće u neograničenim količinama, pjenušac u ponoć, vatromet i tombolu, a sve će pratiti živa svirka i glazba 80-tih. Kafićima, koji organiziraju vlastite proslave, u blagdanske dane radno vrijeme je produženo do tri sata.

Kuhano vino i vatromet

Kao i svake godine, Novljane će na središnjem gradskom trgu zabavljati tamburaški sastavi, neizostavno je i kuhano vino, a u ponoć nebom će zabljesnuti vatromet. U Popovači, na trgu pokraj Doma kulture, svirat će Prima band, Glinjane očekuje rock svirka u centru grada, a umirovljenici će slaviti u prostorijama svoje udruge. Na novom gradskom trgu u Kutini u 22.30 počinje svečani program, a svirat će domaća grupa el ConStiDo. Tradicionalni doček na otvorenom, u organizaciji gradske vlasti, ove će godine izostati u Petrinji. No, umjesto toga gradonačelnik Darinko Dumbović želi započeti novu tradiciju. Staru godinu od 10 do 12 sati na Gradskoj tržnici provest će u druženju s građanima slabijeg imovinskog stanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije