Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni izazov

Dolce&Gabbana prvi će put dizajnirati kolekciju za djecu

dolce&gabbana
Dolce&Gabbana
21.06.2012.
u 00:01

Intervjuirali smo jako puno majki jer kolekcija mora biti praktična. Kroz razgovore smo naučili jako puno toga o detaljima, rekao je Domenico Dolce o novoj dječjoj liniji

Talijanska modna kuća Dolce&Gabbana prvi će put dizajnirati kolekciju za djecu koja će svjetlo dana ugledati već ovog ljeta, točnije u srpnju. Linija će biti dostupna za djecu do 10 godina i, naravno, težit će se eleganciji kojom odišu i kolekcije za odrasle.

– Ja ne znam puno o tom dječjem svijetu, ali Domenicov brat ima djecu u dobi od tri do šest godina. Zapravo je ta dječja linija zamišljena kako bi se naša modna kuća širila dalje na tržištu, i to u smislu proizvoda i obrtništva. Ona je hommage Italiji i našoj tradiciji. To je dio naše kulture i označava jedan od najvažnijih trenutaka u životu – rekao je Stefano Gabbana.

Ponuda će zaista biti raznovrsna, a uključivat će od odjevnih predmeta za dan i plažu do cipela i modnih dodataka. Iako će posvetiti pažnju materijalima i krojevima, Domenico Dolce i Stefano Gabbana kažu kako im je praktičnost na prvome mjestu.

– Razgovarali smo s jako puno majki jer kolekcija mora biti praktična. Kroz razgovore smo naučili jako puno toga o detaljima. Primjerice, djeca se bolje osjećaju u majicama bez rukava jer su tako slobodnija. Djeca ne žele da ih odjeća stišće – rekao je Domenico Dolce portalu WWD.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije