Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podijelila 21-godišnjakinja na TikToku

'Dok sam mu ja u bolnici rađala sina, bivši me dečko varao - s mojom mamom!

@alyssa_mae1320
08.10.2021.
u 12:33

Bila sam slomljena i mjesecima sam krivila sebe, prisjeća se djevojka koja je odmah odlučila prekinuti sve veze s Ryanom i s mamom, pa je nju nazvala i rekla da je ne želi više nikad ni vidjeti, a njemu spakirala stvari, bacila ih kroz prozor i izbacila ga.

Svojim je viralnim videom Britanka Alyssa-Mae Harrison (21) šokirala pratitelje ispričavši kako ju je prije tri godine bivši dečko Ryan, s kojim je provela sedam godina, varao dok je ona u bolnici rađala njihovo prvo dijete - i to s njenom mamom!

- Početak moje veze s Ryanom bio je savršen, stalno smo bili zajedno i nismo mogli ni par sati jedan bez drugog - priča Harrison u svom viralnom videu koji je u samo nekoliko dana pogledan nevjerojatnih 12 milijuna puta.

Nakon nekog vremena ju je, kaže, Ryan počeo varati, no ona mu je sve opraštala vjerujući da će se promijeniti.

Adele prvi put govori o tome kako je izgubila 50 kilograma i zašto se rastala od supruga

1/7

- Znao je doslovno plakati i moliti me da ne odem - prisjetila se Harrison, kojoj su početkom veljače 2018. počeli jaki trudovi pa je otišla u bolnicu. Nekoliko je puta, kaže, pokušala nazvati Ryana koji se dugo nije javljao, a kad ga je napokon dobila rekao joj je da mu je nešto iskrslo i da vjerojatno neće uspjeti doći na vrijeme da bude s njom dok rađa.

- Nekoliko sati nakon poroda došao je vidjeti mene i bebu, a izgledao je normalno, ništa mi u njegovim ponašanju nije bilo čudno... -. kaže 21-godišnjakinja.

@alyssa_mae1320

This actually happened 😂🤦🏻‍♀️🤮

♬ My Mom - Eminem

Nakon dva, tri dana ona i sin su otpušteni iz bolnice, a Ryan je došao po njih i opet je izgledao normalno, čak uzbuđeno jer prvi put  kući vodi i svog sina.

- Tek dvije godine kasnije susjeda mi je rekla da mi želi nešto pokazati; imala je snimku s kamere ispred moje kuće na kojoj se vidi kako moja mama nekoliko puta dolazi i odlazi dok sam ja bila u bolnici, što mi je bilo jako čudno - rekla je, a instinkt joj je govorio da nešto 'ne štima'...

Zato je, kaže,odlučila pregledati Ryanove poruke među kojima je, osim prepiske s njenom mamom, pronašla i mamine golišave fotografije... Kad je to pokazala Ryanu, nije mu preostalo ništa nego priznati.

- Bila sam slomljena i mjesecima sam krivila sebe - prisjeća se djevojka koja je odmah odlučila prekinuti sve veze s Ryanom i s mamom, pa je nju nazvala i rekla da je ne želi više nikad vidjeti, a njemu bacila stvari kroz prozor i izbacila ga iz stana.

To joj je, kaže, bila najbolja odluka u životu, a s tim su se složili i TikTok pratitelji kojima je njena priča bila toliko šokantna da su mnogi mislili da je riječ o neukusnoj šali.

Onima koji možda sada prolaze kroz neku sličnu izdaju partnera i druge bliske osobe 21-godišnjakinja savjetuje da takve stvari nikako ne praštaju.

- Vjerujte mi, takvi se ljudi ne mijenjaju i samo ćete sebi napraviti loše ako s njima ne prekinete svaki odnos - rekla je i poručila svima da 'stave sebe na prvo mjesto i da se nikad ne zadovolje s manjim od onog što zaslužuju'. 

Pretvarala se da je muškarac i zavela najbolju prijateljicu: "Bilo mi je dosta da me zapostavlja kada ima partnera"

Ključne riječi

Komentara 2

VI
vidum
14:10 09.10.2021.

Dok si joj ti u bolnici rađala unuka, majka ti je zavodila dečka. Mislim da je ovo ispravnija formulacija. Osobno bih dečku savjetovao da se makne iz te obitelji. Nije od jučer izreka: kakva majka takva kći.

MO
montello
11:51 09.10.2021.

kakva je to majka koja spava s zetom.dok kćer rada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije