Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje i radost

Događaj za pamćenje: Afričko-hercegovačko vjenčanje Amande i Petra u Livnu!

Instagram/@foto_marin
19.07.2023.
u 14:30

Amanda je rodom iz Ruande, a Petar iz Podgradine i upoznali su se u Kanadi.

Amanda De Ruta i Petar Vukadin vjenčali su se u Livnu prošlog petka kod crkvice svetog Ilije na Rešetarici uz Buško Jezero. Obred vjenčanja predvodio je fra Ivica Perić, misionar iz Zambije, koji je u Africi već 33 godine.

Amanda je rodom iz Ruande, a Petar iz Podgradine i upoznali su se u Kanadi.

Uz hercegovačke, u svadbu su ukomponirali i afričke običaje što je oduševilo uzvanike, ali i korisnike društvenih mreža koji su imali priliku vidjeti dijelove slavlja. 

U Kanadi će i živjeti, a iz župe su im poželjeli sreću, ali i da "u dalekoj Kanadi ne zaborave svu ljubav i dobrotu koju su ponijeli iz svojih obiteljskih domova."

Stručnjaci tvrde: 'Ovo su najbolje godine za vjenčanje, tada najviše brakova uspije'

Komentara 40

Avatar Šubić15
Šubić15
18:07 19.07.2023.

Inače o sposobnostima Mulatske rase na čemu ovi propagadni i ostali mediji u Italskoj službi rade najbolje svidoči sama zemlja Mulata Egipat. Od čistokrvne rase kakvi su bili stari Egipćani, spali su na polutansku Mulatske rasu danas koja osin trčanja, skakanja, vrištanja i pivanja nima ama baš nikakvih sposobnosti. Nisu sposobni čak ni osnovne sanitarne standarde održavati. Sa starim Egipćanima danasnji Egipćani Mulatske rase samo dijele isto ime. Biološki su to svitovi drugih rasa, stari su bili čistokrvni a današnji su Mulatske rase. E istin ovim rabotama se i južni Italac bavi. Istim svinjarijama koje su pogani šugavi stari Egipćani radili i pretvorili svoje potomke u ovo danas ća vidite Mulatsku bezvridnu rasu. Isto to ponašanje i praksu želi južni Italac preslikati na Europski svit. Nima većeg neprijatelja Europskom čoviku od Vatikana i južno Italske agenture koja ga vodi. Time se ovi bave, promocijom našeg biološkog uništavanja.

ST
Startrack
15:45 19.07.2023.

Pocnem vrlo interesantnu konverzaciju i moderator pobrise. Dobijem vrlo interesantne odgovore al djaba.

Avatar Šubić15
Šubić15
20:06 19.07.2023.

Kako se to ovi propagandni medij otvoreno bavi promocijom Hrvatskog biološkog uništavanja. Otvoreno neprijateljsko djelovanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije