Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dođite na 10. Sensa dan u Maksimiru

Foto: PROMO
1/10
26.06.2020.
u 13:14

Posjetitelji će moći zakoračiti i u svijet zdravog načina života, upoznati renomirane suradnike, degustirati zdravu hranu te brojne proizvode organske i prirodne kozmetike

Magazin Sensa, u organizaciji s Parkom Maksimir, u nedjelju, 28. lipnja organizira jubilarni 10. Sensa dan. I ovoga puta, zelene livade postat će oaza uzemljenja, sreće i vitalnosti. Pozivamo vas da nam se pridružite!

Dođite na Sensa dan najveći festival zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome! Uživajte u brojnim besplatnim događanjima u najljepšem zagrebačkom parku – Parku Maksimir.

Baš kao i proteklih godina, kada su se na programu Sensa dana na livadama parka održavale plesne radionice, vježbanja joge i pilatesa, te brojne relaksirajuće tehnike, kao i radionice zdrave hrane, i ove je godine redakcija magazina Sensa pripremila bogat i zanimljiv program.

Posjetitelji će moći zakoračiti i u svijet zdravog načina života, upoznati renomirane suradnike, degustirati zdravu hranu te brojne proizvode organske i prirodne kozmetike. Na pet lokacija (Livada Kišobran, Livada Lipovo sjedište, Mala pozornica, Zeleni kutak i Sensa info pult) održat će se oko trideset radionica, workshopova, treninga, predavanja za osobni razvoj te zdravstvenih edukacija. Sve radionice su besplatne, a svi zainteresirani moći će besplatno pregledati madeže od 11 do 14 sati u blizini Male pozornice, pod pokroviteljstvom Ladivala.

U sklopu Sensa dana tradicionalno će se održati i Sajam prirodnih proizvoda te mnoga zanimljiva događanja naših partnera na kojima ćete imati priliku isprobati ili kupiti nove proizvode za ljepotu i zdravlje, funkcionalnu hranu, dobiti savjete za njegu, zdravlje i prehranu.

Sensa dan ima i dobrotvorni karakter jer se prodajom starijih izdanja časopisa Sensa prikupljaju dobrotvorna sredstva za Hrvatsku udrugu za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID).

To je nevladina udruga koja okuplja stručnjake u području rane intervencije s ciljem stvaranja sustava rane intervencije i promicanja znanstveno utemeljenih programa koji će pridonijeti dobrobiti mlađe djece s biološkim ili socijalnim rizikom i kvaliteti života njihovih obitelji.

Udruga HURID na Sensa danu ima postavljen izložbeni prostor na kojem upoznaju posjetitelje sa svojim ciljevima, aktualnim projektima i djelovanjem, a uz to, prikupljaju se dobrotvorna sredstva koja omogućuju provođenje aktivnosti udruge.

A kakav vas program očekuje saznajte na https://www.sensa.hr/media/output/33490

I ove godine imat ćete se priliku relaksirati te naučiti i iskušati nešto novo što će vas veseliti i obogatiti vaš život - baš ono što nam je svima u ovo vrijeme prijeko potrebno.

Dođite sami ili s obitelji i posvetite vrijeme sebi i svojim užicima!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije