Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dodajte superlativ ženstvenosti srebrnim modnim dodacima

Nova kampanja srebrnarnica Argentum
Foto: Promo
1/24
18.04.2018.
u 10:01

Decentan nakit iz Argentuma za besprijekoran i upečatljiv stil

Nova kampanja srebrnarnica Argentum u središte zbivanja stavlja ženu koja se transformira iz mlade djevojke u snažnu i zavodljivu heroinu. Ona ne traži pozornost niti slijepo slijedi trendove, a opet plijeni pažnju svojim besprijekornim te upečatljivim stilom. „Argentum djevojka ima tajnu pomoću koje s lakoćom odolijeva sivilu te zrači neodoljivim šarmom, a time u prvom planu ističe vlastiti modni izričaj“, objasnili su u najvećem hrvatskom lancu za prodaju nakita u zemlji.

Sreb.ogrlica, red.cijena 520kn, s popustom 260kn, sreb.narukvica 420kn, s popustom 210kn, sreb.nausnice, red.cijene 420kn
Foto: Promo
U novoj kolekciji srebrnarnica Argentum nadahnutoj prirodnim motivima, glavnu ulogu imaju raznovrsni detalji poput cvjetova, zvjezdica, mjeseca te srca ili križića koji dolaze u srebru te u kombinaciji s nježnim nijansama roza i žute pozlate.

Modni svijet nastavlja s trendom slojevitog nošenja nakita zbog čega su narukvice iz nove kolekcije idealne u svim dnevnim modnim kombinacijama. „Ogrlice s privjeskom cvjetnog motiva također se mogu nositi s drugim srebrnim detaljima jer se njihova specifičnost nalazi upravo u posebnosti samo jednog cvijeta. S druge strane, naušnice u obliku zvjezdica ili polumjeseca dolaze u visećim te nešto diskretnijim formama, a u obliku decentnih detalja koje možete nositi svaki dan, ovisno o osobnoj želji i preferenciji“, kažu u Argentumu.

Srebrne dragocjenosti iz nove proljetne kolekcije nakita imaju misiju mladim ženama pružiti osjećaj samopouzdanja kroz modnu upečatljivost i eleganciju na prvom mjestu.

Svratite u najbližu Argentum srebrnarnicu i pronađite savršen modni detalj ili dar za sebe i svoje najbliže, a sve prisutne oduševite svojim briljantnim izborom!

Više informacija potražite na: www.argentum.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije