Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Kućne čarolije

Dočekajte ljeto na Twinson terasi!

Deceuninck podne obloge za terase robusne su, jednostavne za održavanje i ekološki prihvatljive
10. lipnja 2020. u 10:39 2280 prikaza
Deceuninck
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/5

Ljeto počinje i vrt se napokon budi - tople sunčeve zrake zazivaju vrtno cvijeće, ptice organiziraju svoj jutarnji koncert, a i ljubitelje vrta ponovno privlači izlazak iz zatvorenog prostora. Napokon možete uživati u toplim danima na vlastitoj terasi. 

Posebno bezbrižno možete se opustiti na Twinson podnim oblogama za terase Character Massive i Majestic Massive Pro. Masivne podne obloge izrađene od patentiranog kompozita drva i PVC-a Twinson prava su alternativa oblogama od drva jer su ekološki prihvatljive i jednostavne za održavanje.

Deceuninck | Autor : Promo Foto: Promo

Toplo, prirodno i dugotrajno

S obzirom na to da ne sadrže šuplje komore, obloge se mogu lako i precizno rezati i tako točno prilagoditi svim željenim tlocrtima – bilo da je riječ o terasi, vrtnim stazama, balkonu ili bazenu. Masivne podne obloge k tomu su izuzetno dugovječne te otporne na proklizavanje i požar, što predstavlja veliku prednost u odnosu na drvene terase. Dizajn Twinsona posebno je atraktivan jer njegova površina predstavlja imitaciju strukture drva.

Sustav Character Massive dostupan je u šest različitih, prirodnih boja, a Majestic Massive Pro u četirima autentičnim dvobojnim kombinacijama. Ova podna obloga također ima dodatni PVC omotač od 360°: mrlje i vlaga ne mogu prodrijeti u površinu tako da su čišćenje i održavanje posebno jednostavni, a ni ogrebotine nemaju gotovo nikakve šanse! Stoga je čvrsta PVC površina idealna za velika opterećenja te izuzetno jednostavna za održavanje. Twinson je istovremeno vrlo ugodan kada ga dodirnete bosim nogama ili rukama: djeluje toplo i prirodno, međutim za razliku od drva ne izlučuje smolu, ne lomi se te ostaje očuvan tijekom dugog niza godina.

Revolucionarni sustav

Terase Character Massive i Majestic Massive Pro sada se postavljaju još jednostavnije nego prije zahvaljujući novom sustavu potkonstrukcije Twinson Click. Zbog svoje inovativne tehnologije, ovaj revolucionarni sustav omogućuje postavljanje konstrukcije putem kopči, dakle na „klik“ i bez upotrebe vijaka! Na taj način vaša terasa, balkon, prostor uz bazen, ili vrtna staza, kojima se toliko veselite i željno ih iščekujete, mogu biti postavljeni puno brže.

Deceuninck | Autor : Promo Foto: Promo

Osim toplim, prirodnim izgledom i jednostavnošću postavljanja i održavanja, Twinson podne obloge impresioniraju svojom održivošću. One se, naime, mogu i do 100% reciklirati te posjeduju recikliranu jezgru koja se sastoji od 50% drva s PEFC certifikatom iz održivog šumskog gospodarstva i 50% recikliranog PVC-a. Tako možete uživati u ljetu na ekološki prihvatljivim podnim oblogama za terase bez ikakve grižnje savjesti.

Do sada je Deceuninck opremio nebrojene objekte kod kojih su korisnici prepoznali vrhunsku kvalitetu, dizajn i održivost proizvoda. Deceuninck promišljeno gradi imidž tvrtke u Hrvatskoj.

Pratite Deceuninck Hrvatska na njihovom službenom Facebook profilu.

piton
Uhvaćen trenutak
Nevjerojatna scena iz divljine: Piton je kao od šale progutao krokodila...
PPD
ENERGETSKA UČINKOVITOST
Najbolji savjeti za uštedu energije: Ugasi i iskopčaj te sačuvaj planetu i novac