Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dark trend

Dobrodošli na tamnu stranu...

dark
Foto: Camerapress/Guliver
1/11
13.01.2012.
u 15:16

Najtamnije nijanse nezaobilazne su u "oslikavanju" trenda fatalne privlačnosti. Moda slavi opake frajerice koje se ne boje prepustiti strastima i životnim izazovima

Iznimno tamna šminka pikantan je začin u zimskim kolekcijama – čak ni brendovi poznati po slatkom i "nedužnom" imidžu nisu odoljeli crnim sjenilima i lakovima za nokte. Mračan make up posljedica je "isfuravanja" fatalne privlačnosti kao ultimativnog modnog trenda, a tome su među ostalim pridonijele moderne heroine iz filmske Sumrak sage.

Šminka dočarava mistiku tame i mjesečine koja obasjava noći u kojima se sve čini mogućim. Ten je savršen, gotovo nezemaljski, na licu titra tajanstvena igra svjetlosti i sjene. Varljiv izgled u kojemu se eterična ranjivost začas može pretvoriti u opasnu, eksplozivnu strast!

Upravo takva podvojenost zaštitni je znak jedne od trenutačno najpopularnijih "opakih frajerica" na filmskom platnu – Lisbeth Salander, glavne junakinje krimi-trilogije "Millennium" Stiega Larssona. Problematičnu, ali i simpatičnu hakericu i darkericu u skandinavskim je verzijama utjelovila Naomi Rapace, a u američkom blockbusteru glumi je Rooney Mara.

Dakako da se imidž junakinje filma "Muškarci koji mrze žene" brzo uvukao i u modu koja, uostalom, već dulje vrijeme koketira s mračnom stranom, ali tako da su najdublje nijanse crne i sive "upakirane" u ultraženstvene i izazovne kreacije.

Kad je riječ o "darkerskom" make upu, ne zaboravite da tamne boje stvaraju velik kontrast s kožom i noktima, a to znači da je svaki nespretan i pogrešan potez jasno vidljiv! Tamna šminka ne trpi "petljanje" i ne smije izgledati neuredno, pa joj posvetite dovoljno pozornosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije