Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesenska kampanja

Dobro došli u Versaceov mračan svijet gotike i dominacije

versace
Foto: Versace
1/6
24.05.2012.
u 00:01

Jednostavno sam oduševljena našom novom kampanjom. Rezultat je snažna i odvažna kampanja koja odiše rokerskom vibrom, rekla je Donatella Versace

I dok nas svi zasipaju proljetno-ljetnim kampanjama, Versace se "požurio" i već nam predstavio kampanju za jesen/zimu 2012. Tako su fotografski dvojac Mert Alas i Marcus Piggott te stilisti Joe McKenna i David Bradshaw mračnu sagu iz veljače s modnih pista prenijeli i u reklamnu kampanju, koja obara s nogu.

Glavnu ulogu Donatella Versace dodijelila je novom licu u modnom svijetu, Nizozemki Elzi Luijendijk, koja je probila led upravo jesenskim revijama u veljači ove godine. Strogi bob, izbijeljene obrve i tamni ruž "must have" su Versaceove gotičke princeze koja se ni u jesen ne odriče sado-mazo seksepila. Križ je jedan od glavnih motiva ove kolekcije, a mrežaste čarape i koža neizostavni su detalji.

Gotičkoj božici Elzi pridružili su se i manekeni Philipp Schmidt, Dmitriy Tanner te Kacey Carrig, a Donatella je, naravno, imala samo riječi hvale za posao koji su obavili Alas i Piggott:
–  Jednostavno sam oduševljena našom novom kampanjom. Rezultat je snažna, odvažna i originalna kampanja koja odiše seksi rokerskom vibrom.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije