Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijelo je chic

Dobra stara bijela boja na 6 novih načina. Pogledajte kako...

bijelo (1)
Foto: Pixsell
1/6
08.03.2011.
u 00:40

Proljeće je idealno godišnje doba da unesete dodatnu svježinu u garderobu - isprobajte bijelu boju s totalno novim pristupom

1. I odijela mogu biti bijela

Zašto bi odijela uvijek bila u nekim očekivanim crnim, smeđim i tamnoplavim bojama? Stella McCartney predlaže dobro krojeno bijelo odijelo, trend koji je odmah prihvatila simpatična američka glumica Kate Hudson. Kada vam dosadi, rasparite ga i kombinirajte s drugim bojama. 

2. Bijela čipka i til tako su chic

Proljeće je idealno za čipku i til svih mogućih vrsta. D&G je predložio prozirnu haljinu, dok se Natalie Portman odlučila za til samo na tričetvrt rukavima svoje bijele haljine. Nosivo i efektno. 

3. Bijelo & metalik 

Kako pretvoriti casual outfit u nešto doista posebno? Bijeloj boji dodajte metalik! To dobro zna kultni Balmain, a odlično primjenjuje zvijezda Gleeja Lea Michelle. Bijelu je bluzu iskombinirala s metalik suknjom Jenni Kayne. 

4. I za svečane prilike - bijelo

Duge bijele haljine više nisu rezervirane samo za vjenčanice. Za elegantan look birajte duge, jednostavne bijele haljine, uz minimalan nakit, poput onoga koji predlaže Derek Lam. Ovaj stilski savjet slijedila je Gwyneth Paltrow odjenuvši Emilio Pucci dugu bijelu haljinu. 

5. Bijeli baloner

Naravno, bež je boja apsolutni must have za baloner. Ali, otvorite svoj (modni) um i mislite svjetlije - mislite bijelo! Michael Kors dizajnirao je za ovu sezonu upravo bijeli baloner, a nosi ga AnnaLynne McCord. 

6. Slojevito, a bijelo

Bijela boja izvrsno izgleda kada se nosi samo jedan komad, ali i kada se nosi u slojevima. Dokazuje to primjer proslavljene stilistice Rachel Zoe, kao i varijanta s piste s potpisom Alexandera Wanga. Mislite da je previše? Ne ovoga proljeća... 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije