Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smanjite i bore

Do punijih i zavodljivijih usana u svega dvije minute? Evo kako to radi Kendall Jenner

Usne
Foto: Thinkstock
1/3
23.06.2015.
u 13:50

I dok mnogi pribjegavaju raznim metodama kako bi dobili efekt punijih usana, neke slavne osobe 'otkrile' su na koji način to mogu postići na prirodan način

Pune usne postale su pravi hit.

I dok mnogi pribjegavaju raznim metodama kako bi dobili efekt punijih usana, neke slavne osobe "otkrile'"su na koji način to mogu postići na prirodan način.

Poznatiji kao Rolls Royce među uređajima za povećanje usana, CandyLipz je odnedavno dostupan i u Hrvatskoj. U kućnoj upotrebi i na potpuno prirodan način obećava postizanje punijih i zavodljivijih usana poput onih svjetskih filmskih zvijezda.

Ovo je prvi ovakav svjetski uređaj za kućnu upotrebu koji klinički dokazano povećava volumen usana. Dermatološki je testiran i obećava privremeno povećanje volumena usana s trajanjem od nekoliko sati, od 2 sata i više.

Osim što pruža usnama punoću i sjaj, podiže kutove usana, smanjuje bore oko usta te ističe prirodno rumenilo usana. CandyLipz je osvojio brojne nagrade i medalje diljem svijeta za inovaciju i dizajn (među najznačajnijim su  Spark, A'Design, Good Design, INPEX, INOVA i WIIPA), te više nagrada u Hrvatskoj uključujući nagradu na 39. Hrvatskom sajmu inovacija, Srebrnu medalju na 10. sajmu Budi uzor, a Hrvatski savez inovatora dodijelio mu je u svibnju 2015. g. posebnu nagradu Euroinvent.

CandyLipz djeluje vrlo jednostavno, na principu metode vakuuma. Potrebno je takozvanu „jabuku“ prisloniti na usne, potisnuti gumu prema unutra te pozicionirati usne u otvor.

Ako je guma pravilno pritisnuta, „jabuka“ će obuhvatiti područje usana i djelovanje vakuuma će se osjetiti.

>>VIDEO Ovako ćete jednostavno 'dobiti' punije usne

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije