Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dnevni boravak po mjeri cijele obitelji

Möbel Land
Foto: Möbel Land
1/4
21.10.2021.
u 13:30

Hladni dani su pred nama što znači više boravka i druženja u kući. Dnevni boravak je, naravno, glavno mjesto okupljanja za sve ukućane. Kako biste uredili taj prostor i pritom zadovoljili potrebe i želje cijele obitelji donosimo ideje za uređenje obiteljskog dnevnog boravka

Ideje za uređenje obiteljskog dnevnog boravka osmišljene su kako bi svi ukućani bili zadovoljni i pomogle svima da se opuste. Zato je važno da se svi u obitelji osjećaju kao da je to njihov prostor – osobito, jer u ovom prostoru provodimo najviše zajedničkog vremena.

Dnevni boravak je „najprometnija“ prostorija u kući, stoga se pobrinite da osigurate dovoljno mjesta za cijelu obitelj, plus nekoliko gostiju. Ako ne raspolažete s puno prostora, tapecirani ili kožni tabure odlično će poslužiti kako dodatno mjesto a može se koristiti kao podnožje kada nije potreban za sjedenje.

Što čini idealnu obiteljsku dnevnu sobu?

Odličan primjerak za obiteljski dnevni boravak je garnitura Loiudice Magic koja je na popustu od 50% u trgovini Möbel Land
Foto: Möbel Land

Glavni i najbitniji komad namještaja svakako je sofa ili kutna garnitura. Birajte udobne i kvalitetne komade. Udobna sofa s mekim jastucima privući će cijelu obitelj da se smjesti i provede večer zajedno, umjesto u odvojenim sobama. Svakako ne zaboravite voditi računa i o izboru materijala. Dobro izabrane presvlake mogu u potpunosti transformirati izgled vaše sofe, stoga razmislite o stilu koji želite postići i materijalu koji je najbolji za cijelu obitelj. Izdržljivi materijali poput kože lako se održavaju i pratit će užurbani način života vaše obitelji.

Udobna/obiteljska soba nije mjesto za kompromis oko stila

Meka i udobna sofa Loiudice Lord nas je oduševila svojim dizajnom i udobnošću a možete ju pronaći na popustu od 50% na jesenskoj rasprodaji u Möbel Landu
Foto: Möbel Land

Bez obzira na dob ukućana, dnevni boravak treba zadovoljiti različite potrebe. Od igraonice za malu djecu, do filmske sobe za mlade ili kućnog ureda za roditelje, moderan dnevni boravak nikada nije bio raznovrsniji! Učinite prostor ugodnim stvaranjem namjenskih zona za različite potrebe. Uredite dnevni boravak tako da podijelite prostor sobe, bilo velik ili mali, kako biste osigurali da svatko ima mjesto za svoje potrebe. Niski stolić može poslužiti kao stol za crtanje i bit će koristan za sve a vreće za sjedenje bit će udobne i zanimljive najmlađim članovima kućanstva.  Ako prostor ostavlja osjećaj hladnoće, učinite ga toplim i ugodnim jednostavnim dodavanjem meke teksture. Plišani jastuci ili ručno tkani tepih mogu transformirati izgled prostora u trenu, čineći da se osjećate ugodnije.

Odlične primjerke poput ovog dnevnog boravka Hartmann Caya pronađite na jesenskoj rasprodaji u Möbel Landu
Foto: Möbel Land

Tko kaže da ne možete imati elegantan dnevni boravak iako ga koristi cijela obitelj?! Obojite zidove bijelom bojom u završnoj obradi koja se može brisati i odaberite izdržljivu kožnu garnituru za jednostavno čišćenje; izgledat će još bolje s godinama. Za finalni wow-efekt dodajte moderni glamur raskošnim lusterom –  prostor će izgledati luksuzno a ono najbitnije bit će izvan dosega malih prstiju!

Ako smo vas ponukali na preuređenje svakako posjetite trgovinu Möbel Land i otkrijte odlične ponude na jesenskoj rasprodaji!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije