Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loša veza

Djevojka oduševila potezom: Ostavila dečka u restoranu jer nikada nije platio večeru

shutterstock
07.10.2022.
u 11:25

Kada je pretražio svoje džepove, shvatio je da zapravo nije ponio svoju kreditnu karticu jer ju je očito ostavio u drugim trapericama

Muškarac je ostao šokiran velikom reakcijom svoje djevojke jer stalno 'zaboravlja' svoju kreditnu karticu kad odu jesti, ostavljajući je opterećenu računom. Anonimna žena oglasila se objavom na Redditu kako bi objasnila da njezin dečko ima dvoje djece i da njih četvero često idu zajedno jesti.

Međutim, kako prenosi Mirror, jedna neugodna stvar koju je primijetila jest da on često zaboravlja svoju kreditnu karticu, ostavljajući je da se bavi s računom

"Izlazimo jednom tjedno i svaki put se dogodi da zaboravi svoju kreditnu karticu da plati. Očito bih na kraju platila budući da su djeca bila s nama. Ali iskreno, ostala sam ga bez novca ovaj i prethodni mjesec”, započela je u objavi.

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7

No, jedna ju je situacija navela da otiđe iz restorana odbijajući platiti hranu njemu i njegovoj djeci.

"Upravo sam primila plaću za svoj drugi posao (honorarno). Dogovorili smo se da izađemo zajedno s djecom i čak sam mu poslala SMS u kojem ga podsjećam da ne zaboravi svoju kreditnu karticu. On se tome nasmijao. Prije nego što smo počeli jesti, spomenula sam njegovu kreditnu karticu samo da budem sigurna da je nije zaboravio”, objasnila je.

Međutim, kada je pretražio svoje džepove, shvatio je da zapravo nije ponio svoju kreditnu karticu jer ju je očito ostavio u drugim trapericama. "Tada me pogledao sa žaljenjem i rekao da je zaboravio karticu u drugim trapericama koje je mislio da će nositi, a zatim me zamolio da platim račun ovaj put”, dodala je.

Međutim, njegova djevojka nije to više mogla podnijeti i odlučila je nešto poduzeti kako bi mu dala do znanja koliko je nesretna s njim.

"Hrana je bila na stolu, ali nisam pojela ni malo. Zgrabila sam svoje stvari i ustala. Izbezumio se pitajući kamo idem. Rekla sam mu da neću platiti opet i da uživa u njegovoj večeri s djecom. Onda sam izašla”, otkrila je.

Njezin ju je dečko nazvao kasnije te noći i bio bijesan na nju jer je izašla iz restorana.

"Posvađali smo se i od tada je bio ljut na mene zbog toga govoreći stvari poput toga kako mora pogledati kako se konkretno ponašam prema djeci i kako sam svojom sebičnošću bila spreman pustiti ih da gladuju", objasnila je.

Njezina objava brzo je izazvala burnu reakciju na društvenim mrežama, a mnogi su brzo stali u obranu djevojke.

“Manipulira tobom svaki tjedan već mjesecima da platiš večeru za njega i njegovu djecu”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Molim te, preispitaj ovu vezu. On očito manipulira tobom."

Terapeutkinja otkriva što treba izbjegavati za dobar odnos sa svekrvom: 'Nemojte se nikada žaliti na muža!'

Ključne riječi

Komentara 6

MO
montello
13:13 08.10.2022.

Nema para puno ili je skrt

VE
velma
05:12 08.10.2022.

Ovaj ovu tretira kao bankomat,još joj navalio dvoje djece,samo ti to treba

A1
Anita_1
16:45 07.10.2022.

Najbolje svako svoju da plati,onda nema frke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije