Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Djevojka odlučila kazniti dečka na neobičan način: Dolazio je kasno kući...

Objašnjavajući zašto se odlučila na taj potez, djevojka je korisnicima Reddita otkrila kako su u vezi dvije godine.
14. siječnja 2019. u 14:24 6 komentara 5643 prikaza
Izlazak
Foto: Getty Images

Biti u vezi u kojoj se životi partnera rijetko nađu u zajedničkoj točki, pravi je izazov, posebice ako se životni stilovi dvoje ljudi potpuno razlikuju. 

Veza može li bolje? Stalno se vraćate bivšoj ljubavi? Evo što to govori o vama...

Otežava cijelu situaciju i činjenica da netko prigovara zbog nečega, a onda to napravi i sam. Nije nimalo lijepo. 

Upravo zato jedna je djevojka odlučila uvesti red u svoj dom. I vezu. Njen izabranik prigovarao joj je jer je dolazila kasno kući. Kako bi spriječila daljnje svađe, promijenila je tu svoju naviku i kući dolazi znatno ranije nakon noćnog izlaska. No njen izabranik nije odlučio poslušati svoj prigovor. 

Djevojka je odlučila tome stati na kraj. Ili barem kazniti "neposluh". Onaj tko dođe kući iza 4 sata nakon ponoći, mora platiti "zakasninu" u iznosu od 50 dolara. 

Pojašnjavajući zašto se odlučila na taj potez, djevojka je korisnicima Reddita otkrila kako su u vezi dvije godine. Iskreno je priznala i da je počela pretjerano piti alkoholna pića nakon smrti svoje majke, a na početku njihove veze. Nekoliko puta, dok je bila vani i pila, ispraznila joj se baterija od mobitela pa je dečko nije mogao nazvati. 

Sada je na svojoj koži počela osjećati kako utječe takvo ponašanje na nekoga. Kada je njen dečko počeo ostajati vani dugo iza ponoći, a pritom joj uskraćuje informacije gdje je, odlučila je uvesti "red". 

Prvi spoj znate li takve? Osobe rođene u siječnju imaju "ono nešto", evo po čemu su posebne

Tvrdi kako nije problem u tome što on izlazi, već u tome da je njoj prigovarao zbog istog ponašanja, a nakon što je ona svoje navike promijenila, on se počeo tako ponašati.

"Ili će mu dosaditi plaćati 50 dolara svaki put kad ostane dulje vani ili će početi tolerirati kada jednom ili dvaput godišnje ostanem vani do zatvaranja bara ili kluba", navela je.

Mnogi su komentirali kako ovo nije dobar način za rješavanje problema u vezi te da ovo očito nije jedini problem koji ovaj par ima u svom odnosu. 

Brak znakovi Sumnjate da vas vara? Evo na što biste trebali obratiti pozornost

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

[video: 28588 / ]

 

CCC
Must have
Proljetni komadi u kojima ćete izgledati stajliš, a za njih ne morate potrošiti pravo bogatstvo

A1 izdvaja za Vas

 • krademkoHDZ:

  Linđa se opasno nameračila na Pulitzera

 • igor379:

  glupost zesca

 • Avatar Ironman0105
  Ironman0105:

  Izlaze odvojeno? Jaka veza. Sad bu joj priznal da je buzorant (ili znanstveno pederast, kako zelite) on a da je lezbosanka (ili lezboskinja, kako zelite) I evo kraja veze.