Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domišljato

Djevojka na utrkama 'ulovljena' s dalekozorom, no ovaj je sasvim neobičan

Žena s dalekozorom
Foto: Twitter
03.01.2019.
u 13:05

"Ulovljena je" s dalekozorom u ruci, što je sasvim logično na utrkama, no mnoge je iznenadilo to što je dalekozor zapravo odličan paravan da se unese alkoholno piće.

Ako ste ikada bili na mjestima na kojima su alkoholna pića jako skupa, onda ste sigurno bili i jako razočarani što niste bili kreativniji kada ste shvatili da ste na neki način mogli ponijeti piće sa sobom i uštedjeti. 

Poznato je da neke žene pokušavaju na festivale unijeti alkohol u ploskama ili malim bočicama koje zataknu u grudnjak ili gaćice, no jedna je žena, ljubiteljica utrka, bila jako kreativna. 

"Ulovljena je" s dalekozorom u ruci, što je sasvim logično na utrkama, no mnoge je iznenadilo to što je dalekozor zapravo odličan paravan da se unese alkoholno piće.

Pogledajte i galeriju Božićna bajka u Docu Donjem

Žena s dalekozorom
1/19

Nepoznata djevojka "uhvaćena" je na kameri tijekom utrke na Cheltenham Racecourse i bilo je dovoljna tek pokoja sekunda da se otkrije da je dalekozor ploska s pićem.

 

 

Kratka snimka objavljena je na Twitteru sa službenog profila ITV utrke, a mnogi komentari koji su uslijedili bili su pozitivni i čestitali su djevojci na inovativnosti i kreativnosti, ali i hrabrosti. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada vidi oca bez brade

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MissMokraMajica
MissMokraMajica
06:15 06.01.2019.

Zna Se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije