Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila mnoge

Djevojka ispričala: 'Svako jutro budim se u 5:30 kako bih svom dečku napravila jedinstven ručak za posao'

TikTok
01.06.2021.
u 12:33

Jedan ručak sastojao od dva sendviča, zdjelice pilećih krilca s teriyaki umakom, raznih grickalica i čokoladice. Također je spakirala i bao lepinje sa svinjetinom char siu.

Jedna žena je proglašena "najboljom djevojkom ikad" zato što se svaki dan rano budi kako bi svom dečku napravila ukusna jela - uključujući McDonald'sove rekreacije i domaći sushi. Na TikToku poznata je kao Legacy-Shay Ruhe, a prikupila je tisuće pratitelja zbog svoji nevjerojatnih kreacija koje zadovoljavaju apetiti njezinog dečka tijekom cijelog dana, kako piše Mirror.

Njezin dečko radi kao trgovački radnik pa kako bi mu pomogla da ima energije tijekom cijelog dana, Legacy-Shay svaki dan budi se u 5:30 te mu priprema nekoliko obroka koje će uzeti sa sobom na posao. 

@munchieswithlegz

Back with another parakuihi and lunch vid for my Tradie!🤙🏽❤️ appreciate all the aroha on the last vid! Chur 🙌🏽❤️ ##lesshgoo ##fyp ##tradielunch ##nz

♬ Ganja Farmer - J Boog

- Radi duge sate pa treba međuobroke, grickalice i obroke da mu daju energiju. I ja idem na posao. Obično ustajem oko 5:30 ili 6 sati, ovisno o tome koliko sam pripremila večer prije - objasnila je.

U jednom videozapisu pokazala je jedan ručak koje je napravila svom dečku. On se sastojao od dva sendviča za doručak, zdjelice pilećih krilca s teriyaki umakom, raznih grickalica i čokoladice. Također je spakirala i bao lepinje sa svinjetinom char siu.

U ostalim videozapisima radila je gurmanske sendviče sa slaninom, prelivene japanskom majonezom Kewpie, zdjelom donburi nadahnutom Japanom s prženom piletinom karaage te domaćim sushijem od piletine i avokada.

@munchieswithlegz

Overwhelmed with all the Aroha, I appreciate it! Here’s another vid for you all Enjoy!! ❤️🤙🏽 ##tradielunch ##fyp ##kai ##nz ##lesshgoo

♬ Mysterious Girl - Peter Andre

Legacy-Shay brzo je proglašena ‘najboljom djevojkom ikad’, a mnogi su svoje oduševljenje pokazali u komentarima videa. “Svom dečku? Ti si pravi izbor da već budeš i supruga”, komentirao je jedan korisnik, dok se jedna korisnica našalila: “Gdje se mogu prijaviti da budem tvoja kćer?

Majka poslala fotke u donjem rublju osobnom treneru, ovakav odgovor nije očekivala:

1/2
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Malazan
Malazan
13:00 01.06.2021.

Suptilan i pametan način ubojstva. Fuhotrajan doduše, ali rezultati su sigurni. Začepljenje krvnih žila, dijabetes itd...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije