Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudna situacija

Djevojka ispričala: 'Prekinula sam s dečkom, a onda je on počeo izlaziti s - mojom sestrom'

TikTok
17.02.2022.
u 10:30

Iako je njoj cijela priča smiješna, brojni korisnici društvenih mreža ostali su u šoku

Svi znamo kako može biti neugodno kada naletite na svog bivšeg partnera. No, jedna djevojka našla se u posebno čudnoj situaciji, nakon što je otkrila da je njezin bivši dečko počeo izlaziti s  njezinom sestrom.

Kylie Putzy, iz Wisconsina, podijelila je video na TikToku, gdje je njezina priča brzo postala viralna i prikupila gotovo 700 tisuća pregleda. "Prekinem s dečkom misleći da ga više nikad neću vidjeti. On počne izlaziti s mojom sestrom", napisala je u videu te pokazala snimke novopečenog para.

@kylieputzy it’s funny you can laugh #fyp ♬ He told me that the man of my dreams - Friends and Brooklyn 99

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

1/5

No, iako je Kylie rekla da je to "smiješno", kako prenosi The Sun, nisu svi smatrali da su ovi događaji zabavni, a neki su sestrino ponašanje označili "pogrešnim".

''Hm, da je moja sestra to učinila, nikad više ne bi mogla hodati'', glasio je jedan komentar. "'Ljuta sam na svoju sestru, a čak je i nemam'', dodala je druga korisnica koja nije mogla vjerovati da bi se njezina sestra mogla početi viđati s njezinim bivšim partnerom.

Bilo je i dosta korisnika koji su se jednostavno trudili shvatiti što se dogodilo i nadali se da je sve izmišljeno, poput jedne osobe koja je komentirala: ''Je li ovo šala??''

''Vjerojatno nije tako i nadam se da nije, ali jedino o čemu mogu razmišljati je da su čekali da prekinete", otkrio je jedan korisnik.

Svinja Francisco i kokoš Alice najbolji su prijatelji: "Alice ga često češe kljunom po leđima"

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
11:46 20.02.2022.

Ovo je najbolja osveta. Žene vole da muško pati jer zna da ona može naći drugoga za 2 sata. Kada se situacija okrene i on nađe idući dan novu curu u vidu njezine prijateljice ili sestre, ova ženska će biti toliko ljubomorna da će poluditi.

MO
montello
14:49 17.02.2022.

Mozda joj se osvecuje sigurno da nece vise bit u dobrim odnosima s sestrom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije