Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

Djevojka ispričala: 'Dečko ide na kampiranje s dvije seksi prijateljice i čudi se što mi to smeta'

Shuttershock
21.03.2023.
u 19:24

Ljuta sam i povrijeđena i zato što bi on radije s njima proveo vikend nego sa mnom, zaključila je djevojka.

Moj dečko ima jako dobru prijateljicu koju poznaje od malena i odrasli su jedno uz drugo, a roditelji su im prijatelji. Meni se također ona čini kao draga osoba, no svejedno..., napisala je jedna anonimna djevojka Mirror kolumnistici i terapeutkinji Coleen.

Problem je, kaže, u tome što je ona na vikend kampiranje na koje ide s njenim dečkom pozvala i jednu svoju prijateljicu; a ideja o njima o istom šatoru joj se nikako ne sviđa.

- Ne želim ispasti bez razloga ljubomorna i posesivna ali potražila sam tu djevojku na društvenim mrežama i jako je zgodna - rekla je djevojka. Pitala je i da li pretjeruje, a dodaje i da bi dečko sigurno isto reagirao kad bi ona išla na kampiranje sa dva zgodna prijatelja.

- Istina, ljuta sam i povrijeđena i zato što bi on radije s njima proveo vikend nego sa mnom - zaključila je djevojka.

- Ne mislim da ste nerazumni. Njegova prijateljica dovodi još nekog pa zašto ne bi on poveo vas? - pitala je Coleen.

Morate mu, dodala je, otvoreno reći da niste sretni zbog toga i pitati ga bi li bio u redu da vi vikend provedete u šatoru s dva tipa; a ako kaže da bi, laže! - zaključila je terapeutkinja.

Istraživanje otkrilo nakon koliko spojeva se parovi prvi put seksaju.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Cera
Cera
06:07 22.03.2023.

Odi i ti pa če biti pravi parti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije