Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala se

Djevojka ispričala: 'Bijesna sam, dečko je na našu godišnjicu pozvao svoju bivšu djevojku!'

shutterstock
14.09.2022.
u 09:30

Mnogi su odmah stali u obranu žene i pitali se zašto je još uvijek u vezi s muškarcem kad je on manipulativan.

Kad ste u vezi, obično ne spominjete svoje bivše partnere često jer to zapravo nije tema razgovora o kojoj želite redovito ulaziti. Još jedna stvar koja bi se vjerojatno smatrala neobičnom je pozivanje bivšeg na večeru za godišnjicu s vašim novim partnerom. Međutim, jedna žena tvrdi da joj se upravo to dogodilo te da njezin trenutni dečko neprestano spominje bivšu djevojku, kako prenosi Mirror.

Za Mumsnet je izjavila da joj je dosta toga što se njezin dečko neprestano prisjeća svoje prethodne partnerice, te je objasnila da ju je pozvao van na njihovu prvu godišnjicu i potpuno ju je ignorirao tijekom obroka.

"Ne znam odakle da počnem osim jesam li nerazumna što sam ljuta na dečka jer stalno spominje bivšu djevojku, a posebno tijekom trenutka prisjećanja na našu vezu i našu 'pjesmu'? Radi konteksta, on mi je odmah rekao za svoju bivšu djevojku da su raskinuli dvije godine, ali da su dobri prijatelji i da bih se trebala složiti s tim. Rekla sam da nema problema i da je ona sigurno divna osoba”, napisala je u objavi.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

U početku je uvijek bila tu, velika grupa pa nije bilo važno, ali za vrijeme ručka na poslu bila je stalno s njim. I na njihovu prvu godišnjicu doveo ju je na večeru, pričao s njom cijelo vrijeme, Trebao joj je skuhati posebno jelo za ručak na koje je zaboravio, a zatim je na večeri s bivšom, naručio spomenuto jelo. 

"Ni čestitka, ni tekstualna poruka, niti bilo što za mene. Bilo je to previše za mene. Ustala sam i izašla, a oni su me oboje slijedili!! U ovom trenutku nije shvatila pouku da ode. Rekao mi je da sam mu važnija nego bivša i da želi biti sa mnom. Krenuli smo dalje i neki bi mislili da će to biti to za njih, međutim, mnogo se malih stvari dogodilo tijekom sljedeće dvije godine, ali nikad ništa nije bilo seksualno ili bez poštovanja prema meni”, nastavila je.

"Uselimo se zajedno. Sada smo zajedno duže nego što su bili zajedno i prošlo je šest i pol godina. Ja se želim vjenčati, a on ne, Ja sam prihvatila to, ali kupio mi je prsten i rekao da želi da to bude samo između njega i mene jer sa svima kojima je kupio prsten je prekinuo. Bili smo s našom grupom u kojoj je bila i bivša djevojka kad su vidjeli prsten i sve su se djevojke uzbudile. Rekla sam da je to samo dar, a sestra bivše djevojke je prišla i zgrabila me za ruku te je zatim bacila i nije ništa rekla nego je pojurila do svoje sestre, kojoj je trebalo malo vremena, ali je prišla i također me uhvatila za ruku”, otkrila je.

Prvo je suosjećala s njom jer ga je očito stvarno voljela, ali počelo ju je živcirati njezino ponašanje, Bila je s njim četiri godine, a iako je to završilo lošim prekidom, i dalje ga voli i pati za njim, Rekla je svom dečku da se ne osjeća ugodno u njezinom društvu, a on je samo rekao da je dobila prsten i da se ne treba osjećati nesigurno.

"Dakle, nekoliko mjeseci kasnije, nema loših osjećaja, samo su se moji osjećaji promijenili prema njoj i moram ih riješiti, ali za sada ne želim biti u blizini nju. Sinoć smo gledali dokumentarac benda kad sam rekla da je ovo naša pjesma. Rekao da je se ne sjeća i nema pravih emocija u vezi s tim. U svakom slučaju rekao je da bend svira u našem gradu sljedeće godine i da trebamo ići. Pokušala sam pronaći karte, ali nisam uspjela, rekao je da idemo na VIP, smijali smo se i bili jako sretni, a onda se pojavila druga pjesma i pjevali smo je i on je rekao 'bivšoj djevojci bi se ovo svidjelo'. Jednostavno me šokiralo”, objasnila je.

"Pogledala sam ga s nevjericom. Vodimo razgovor o našoj pjesmi, prisjećajući se dobrih vremena i usred toga, on kaže 'bivšoj djevojci bi se to svidjelo’ i on je odmah rekao idem u krevet neću se baviti ovime. Sjetite se da sam rekla  samo DVA PUTA u šest i pol godina, jednom na našu prvu godišnjic i jednom kad je poludjela zbog prstena. Pa što bi vi učinili? Provela sam noć u slobodnoj sobi plačući”, zaključila je u objavi.

Mnogi su odmah stali u obranu žene i pitali se zašto je još uvijek u vezi s muškarcem kad je on manipulativan.

"Što vas je, zaboga, natjeralo da ustrajete u ovoj vezi?! Nerazumni ste prema sebi! Prekinite to i možda provedite neko vrijeme shvaćajući zašto ste mislili da je išta od ovoga prihvatljivo”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Slažem se, zašto si, zaboga, ostala s njim? Ovo je trebalo završiti nakon apsurdne prve godišnjice. Apsolutno je šokantno da itko od njih dvoje očekuje da to trpiš, i ludilo je da si to učinila. trebala bi ga 100% ostaviti."

Kako pripremate kajganu? Jedan će je neočekivani sastojak učiniti savršeno 'prozračnom':

Komentara 1

LI
liliZG
17:21 15.09.2022.

ako sam dobro shvatila 6 godina vucara bivšu svuda gdje i sadašnju, stalno je spominje i sadašnja još nije shvatila bit ?? njoj treba psihijatar.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije