Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trajni podsjetnik

Djevojka (23) se mučila s razlikovanjem lijeve i desne strane, pa je smislila nesvakidašnje rješenje

instagram
05.02.2021.
u 14:30

Njezin problem zapravo je došao do izražaja tijekom zabave prošle godine kada je D’Kodia bila navigator svog tima u pronalasku raznih skrivenih predmeta

D’Kodia Laine (23) iz Australije uvijek je imala problema s razlikovanjem lijeve i desne strane, ali pronašla je trajno rješenje - tetovirala si je upute na rukama.

Napravila je tetovaže slova L i R, odnosno inicijale za riječi left i right, kako bi uvijek znala koja je lijeva, a koja desna strana. Iako je tetovaža krenula kao šala između njezinih prijatelja, kaže kako joj je uvelike pomogla.

Zločesta maćeha zgrozila tetovažom svoje obitelji: Ovo nije nimalo lijepo

1/1

Njezin je dečko oduševljen što više nikada neće zamijeniti lijevo i desno. - Zahvalan je što mu neće više biti neugodno zbog moje zabune - rekla je za Daily Mail.

Otkrila je da joj je uvijek bilo teško snalaziti se lijevo-desno i suočavala se sa sve većim podsmijehom društva kako je odrastala. - Moji bi se prijatelji našalili kako glupo izgleda kad odrasla osoba rukama pravi oblik L kako bi razlikovala strane - rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli D'Kodia 🌻 (@dkodia)

Njezin problem zapravo je došao do izražaja tijekom zabave prošle godine kada je D’Kodia bila navigator svog tima u pronalasku raznih skrivenih predmeta. Nakon što je uputila vozača da napravi nekoliko pogrešnih zavoja, prijateljica je na rukama nacrtala "L" i "R", a ona se našalila kako bi trebala tetovirati ta slova.

- Počelo je kao šala, ali zapravo je vrlo korisno i ne izgledam glupo praveći L prstima da bih shvatila strane - rekla je.

Volite li spavati u hladnoj ili toploj sobi: Provjerite koja je temperatura idealna za miran san!

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar majkuvam
majkuvam
16:45 05.02.2021.

Odličan savjet za novinare VL-a...

IP
info_punkt
17:31 05.02.2021.

drugim riječima, žena je retardirana

BE
berija
18:15 05.02.2021.

Nekadašnja tuka sad je tetovirana tuka. Evo zašto pobačaj mora ostati legalan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije