Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri godine zajedno

Djevojka (22) u vezi je s 32 godine starijim muškarcem: 'Ne mogu zamisliti svoj život bez njega...'

Instagram
20.10.2022.
u 10:30

Upoznali su se kada je ona imala 18 godina, a sada su već tri i pol godine u vezi te zajedno žive

Mlada žena koja se zaljubila u muškarca 32 godine starijeg od nje kaže da ne može zamisliti' život bez partnera, unatoč velikoj razlici u godinama., kako prenosi Mirror.

Nicole Downs (22) imala je samo 18 godina kada je upoznala svog partnera, 54-godišnjeg Michaela, koji je tada imao 51 godinu. Sada je par zajedno oko tri godine i svoju vezu ponosno pokazuju na društvenim mrežama.

@nicoledownns Boyfriends don’t count #agegap #couplestiktok #trending #agegaprelationship #couplestrend ♬ original sound - paulina

U početku je Nicole rekla da nikome nije htjela reći o vezi, no sada je promijenila stav i njihovu romansu objavila na TikToku. Zajedno su oponašali bacanje ključa, a ubrzo su ih zasuli komentarima jer su mnogi priznali da su mislili da su zapravo otac i kći.

Potom je ispričala kako žive zajedno već tri i pol godine te ih opisala kao "najbolje prijatelje".

"Imamo jednu mačku, Grizzy. Sretniji smo i bliskiji nego što smo ikada bili”, objasnila je Nicole u videu koji je od tada prikupio više od 700 tisuća pregleda. 

Njihova veza često je na meti kritika i osuda, a mnogi korisnici rekli su da je pogrešno što toliki odrastao muškarac traži djevojku koja je tek postala punoljetna.

"Mislio sam da je to tvoj tata prije nego što sam pogledao naslov videa”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Ne. To je jednostavno pogrešno."

Otac troje djece i inženjer robotike obožava nositi štikle i suknje: 'Ne vidim ništa čudno u tome'

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
20:03 22.10.2022.

Moj sinko...... Ja imam 54 godine....... Iskreno, on izgleda kao da ima 64. Ajd avantura, ali veza......

Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:32 20.10.2022.

Muškarci od 18 do 90 misle da su žene najzgodnije od njihove 20te do 25te. Nema tu pregovaranja.

MO
montello
13:03 20.10.2022.

Moze joj otac biti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije