Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savršen tajming

Djecu treba “praviti” točno u osam ujutro

samo seks
02.06.2011.
u 09:00

Želite li imati dijete, idealno je vrijeme upravo osam ujutro jer su muški spermiji tada na vrhuncu snage

Naš unutarnji sat savršeno diktira što bi trebalo raditi u točno određeno vrijeme, odnosno koje je vrijeme optimalno za seks, kavu, vježbanje, uzimanje lijekova, pokazalo je istraživanje London School of Economics. Želite li imati dijete, idealno je vrijeme upravo osam ujutro jer su muški spermiji tada na vrhuncu snage.

Trebate na operaciju? Inzistirajte da bude u 10 ujutro. Istraživanje na 90.000 slučajeva pokazalo je kako su operacije u to doba one koje uglavnom prođu s najmanje problema. Poslijepodne je idealno za vježbu jer su pluća u svom maksimumu negdje oko 16 sati.

Savršeno vrijeme vrijedi i za određene dane u tjednu. Studija Society for Industrial and Organisational Psychology pokazala je kako je najproduktivniji dan u tjednu – utorak. Najbolji dan za ljubav je srijeda, tako tvrdi 40 posto od 8000 ispitanika u potrazi za ljubavlju. Srijeda je navodno i najbolji dan za traženje povišice.

Ključne riječi

Komentara 8

AN
AnaB1982
09:28 02.06.2011.

bravo, bravo:) još jedan u nizu prevedenih britanskih istraživanja... jel ima još koje istraživanje, a da nije britansko. dajte malo promijenite ploču

Avatar Šeherezada
Šeherezada
09:44 02.06.2011.

ti englezi stvarno ne rade ništa drugo osim \"istraživanja\"! izgleda da su svi istraživači i to je jedini posao kojeg rade - prodavanje pameti !!!!!!!

OB
-obrisani-
09:09 02.06.2011.

ko rano rani ,udari po \"rani\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije