Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična odgojna mjera

Djeca su odbila zajedničko putovanje, pa su roditelji sa sobom uzeli ruter za internet!

Privatna arhiva
17.01.2020.
u 19:31

U 21. stoljeću roditeljstvo je postalo zaista teško. Uz lak pristup tehnologiji teško je djecu držati dalje od kompjutora i mobitela i natjerati ih da budu aktivni u prirodi s obitelji. Ipak, jedni roditelji došli su na ideju kako riješiti taj problem.

Kada vaša djeca odbiju odlazak na putovanje s vama, vi njima zabranite internet i uzmete ruter sa sobom na odmor! Upravo to napravili su Cassie Langan i njezin suprug, roditelji iz Australije. Ne samo da su napravili bezbroj fotografija s njim, već je ruter imao najbolje dane života! Priču, koja je odlična, prenosi Bored Panda.com.

Foto: zvonimir ferina

Troje djece odbilo je otići na putovanje s roditeljima i provesti neko vrijeme s njima. Otac je vozač kamiona što znači da je na putu cijeli tjedan i da samo vikende može provesti s obitelji. Kćer, pak, radi vikendima u dućanu, a i Cassie ponekad ima radnu subotu i nedjelju. "Jako rijetko smo svi zajedno doma pa smo Chris i ja mislili odvesti djecu na put u Warrnambool na izložbu vlakova koje sinovi i muž jako vole."

Foto: zvonimir ferina

Ipak, stvari nisu išle po planu: "Naša 17-godišnja kći odbila je putovanje, a 10-godišnji sin je onda počeo nabrajati razloge zašto nije fer da njega tjeramo da ide. 13-godišnji sin je bio jedini koji je htio ići. Rekli smo im da ćemo uzeti ruter za internet ako neće ići i rekli su da je to uredu."

Foto: zvonimir ferina

Kada smo se vratili kući saznali smo da je našoj 17-godišnjoj kćeri bilo toliko dosadno da je odlučila očistiti sobu i provesti vrijeme s bratom. Kada smo 10-godišnjem sinu pokazali fotografije rekao je da ga mrzimo, da više volimo ruter i da nismo fer. Odjurio je u svoju sobu.

Foto: zvonimir ferina

"Razlog zašto sam ovo podijelila javno je taj što je trenutno previše toga lošeg u vijestima. Politika i požari rastužuju ljude, htjela sam ih nečime obradovati. Ne mogu vjerovati koliko je puta priča podijeljena. Sada napokon i moja djeca vide smiješnu stranu ovoga."

Foto: zvonimir ferina

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
19:50 17.01.2020.

Meni su iskopčali telefon i ponijeli ga sa sobom..

SS
SssniperWolf
11:40 19.01.2020.

U zadnje vrijeme djeca imaju neograničen internet na mobitelu, tako da mislim da ih ovo ne zaustavlja previše.

PR
PrimoracRi
19:47 17.01.2020.

Dobra fora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije