Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Djeca su odbila zajedničko putovanje, pa su roditelji sa sobom uzeli ruter za internet!

U 21. stoljeću roditeljstvo je postalo zaista teško. Uz lak pristup tehnologiji teško je djecu držati dalje od kompjutora i mobitela i natjerati ih da budu aktivni u prirodi s obitelji. Ipak, jedni roditelji došli su na ideju kako riješiti taj problem.
17. siječnja 2020. u 19:31 3 komentara 8691 prikaza
Foto: Privatna arhiva

Kada vaša djeca odbiju odlazak na putovanje s vama, vi njima zabranite internet i uzmete ruter sa sobom na odmor! Upravo to napravili su Cassie Langan i njezin suprug, roditelji iz Australije. Ne samo da su napravili bezbroj fotografija s njim, već je ruter imao najbolje dane života! Priču, koja je odlična, prenosi Bored Panda.com.

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Strašno Roditelji bijesni: Djeca dobila školski zadatak o silovanju!

Troje djece odbilo je otići na putovanje s roditeljima i provesti neko vrijeme s njima. Otac je vozač kamiona što znači da je na putu cijeli tjedan i da samo vikende može provesti s obitelji. Kćer, pak, radi vikendima u dućanu, a i Cassie ponekad ima radnu subotu i nedjelju. "Jako rijetko smo svi zajedno doma pa smo Chris i ja mislili odvesti djecu na put u Warrnambool na izložbu vlakova koje sinovi i muž jako vole."

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Društvene mreže Preko Instagrama je saznala da ima dvije sestre: 'Javila mi se i rekla da sličimo...'

Ipak, stvari nisu išle po planu: "Naša 17-godišnja kći odbila je putovanje, a 10-godišnji sin je onda počeo nabrajati razloge zašto nije fer da njega tjeramo da ide. 13-godišnji sin je bio jedini koji je htio ići. Rekli smo im da ćemo uzeti ruter za internet ako neće ići i rekli su da je to uredu."

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Kada smo se vratili kući saznali smo da je našoj 17-godišnjoj kćeri bilo toliko dosadno da je odlučila očistiti sobu i provesti vrijeme s bratom. Kada smo 10-godišnjem sinu pokazali fotografije rekao je da ga mrzimo, da više volimo ruter i da nismo fer. Odjurio je u svoju sobu.

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

"Razlog zašto sam ovo podijelila javno je taj što je trenutno previše toga lošeg u vijestima. Politika i požari rastužuju ljude, htjela sam ih nečime obradovati. Ne mogu vjerovati koliko je puta priča podijeljena. Sada napokon i moja djeca vide smiješnu stranu ovoga."

Saznajte Recite im 'ne', nekada pustite da se muče... Kako djecu učiniti samostalnima i otpornima

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

EU fondovi Bjelovar
PRIJAVITE SE
Konferencija o atraktivnim mjerama za razvoj poduzetništva
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality