Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
celebrity klinci

Djeca slavnih polako, ali sigurno zauzimaju mjesta na modnoj sceni

Klinci (1)
Foto: Pixsell
1/5
12.05.2012.
u 00:01

Celebrity klinci već od malih nogu biraju što i kada žele odjenuti. No, ima i onih koji su učinili i korak dalje - Suri Cruise i sin Sarah Jessice Parker već godinama savjetuju svoje majke što odjenuti za posebne prilike!

Celebrity klinci svoje modno obrazovanje počinju od doista malih nogu - sjede u prvim redovima revija poznatih dizajnera (Kingston i Zuma su s majkom Gwen Stefani čak prošetali pistom), posjećuju zvjezdane događaje (Elton John 14-mjesečnog sina poveo je na Oscare), šeću crvenim tepihom, nose dizajnersku odjeću i obuću napravljenu po mjeri, a neki od njih roditeljima čak daju modne savjete.

Bila to Suri Cruise i njezina nevjerojatna kolekcija cipela s potpeticom (koja navodno uključuje i louboutinke napravljene po mjeri), malena Harper Beckham koju je majka s tek nekoliko mjeseci odijevala u Chloe čarape, a danas joj nude manekenske ugovore ili sin Rachel Zoe, Skyler, koji nosi Missoni džempere, roditelji na svojim potomcima doista ne štede, a malene uče da je u njihovom svijetu itekako bitno što nosiš i kako izgledaš.

I dok njihova sestrica Harper s ocem sjedi u prvom redu revije Victorije Beckham, Romeo, Cruz i Brooklyn vode vlastitu modnu priču - najmlađi i najstariji Beckham dječaci tipični su dečki koji vole trenirke i tenisice, no Romeo pokazuje kako majčin modni talent nije preskočio generaciju pa već godinama sam osmišlja doista posebne kombinacije.

Neki klinci otišli su čak korak dalje - sin Sarah Jessice Parker, James, svojoj mami često daje stilske savjete. “Ponekad mi zna reći da mu se ne sviđa haljina koju nosim i da se presvučem. Dosta je ozbiljan i kad je njegova odjeća u pitanju - trenutno obožava Beatlese i retro modu, a omiljene su mu traperice sa širokim nogavicama”, otkrila je Sarah.

Savjete svojeg djeteta sluša i Katie Holmes, kojoj je kći Suri odabrala plave cipele uz jarkocrvenu haljinu za Metropolitan Gala večeru prije nekoliko godina.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije