Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moda ispod duge

Dizajner Robert Sever na reviji Bipa Fashion.hr proslavio 15 godina karijere

Revija Roberta Severa
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/46
17.03.2016.
u 10:20

Druga večer 21. izdanja revije na Zagrebačkom velesajmu okupila je brojne posjetitelje i poznate osobe, a dizajner je predstavio novu šaroliku kolekciju

Najveći modni događaj sezone Bipa Fashion.hr sinoć je, u suradnji s HP-om predstavio jednostavnu, ali zanimljivu kolekciju odjeće duginih boja.

Druga večer 21. izdanja revije na Zagrebačkom velesajmu okupila je brojne posjetitelje i poznate osobe koje su uživale u novim odjevnim kombinacijama dizajnera Roberta Severa koji ove godine slavi 15 godina karijere na hrvatskoj modnoj sceni.

U pet dana predstavit će se etablirana dizajnerska imena: eNVy room, Ivica Skoko, Ivica Klarić, ELFSI, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ana Maria Ricov, Martina Felja, ali i mlade nade modne scene koji će u sklopu petodnevnog programa predstaviti svoje modne vizije: Hedra design by Ana Jagić, Ana Bogdan, Aman, Coded Edge, Morana Krklec, Obekei, a prvi put na pisti FASHION.HR-a svoju će kolekciju predstaviti Gala Marija Vrbanić.

Stoga će Zagreb do 19. ožujka biti glavna modna prijestolnica regije.

Događaj Bipa Fashion.hr utemeljio je Vinko Filipić prije deset godina. Iza sebe imaju 17 sezona rada i više od 50.000 posjetitelja. 

>> Uskoro najveći modni događaj sezone BIPA FASHION.HR

Komentara 1

GR
grodar
11:23 17.03.2016.

Ja da sam gadan kao marija boric nebi izlazio van iz kuće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije