Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE

Dizačica utega rodila na treningu, a nije ni znala da je trudna

Elizabeth Poblete
16.12.2009.
u 13:39

Prije tjedan dana na treningu u dvorani u Sao Paulu, gdje živi, pozvala je liječnika jer se nije osjećala dobro i tri mjeseca prije termina rodila je dječaka.

Dvadesetdvogodišnja Elizabeth Poblete, olimpijska dizačica utega, rodila je zdravog dječaka na treningu. Ono po čemu je slučaj zanimljiv jest da mlada Čileanka nije ni znala da je u drugom stanju.

Prije tjedan dana na treningu u dvorani u Sao Paulu, gdje živi, pozvala je liječnika jer se nije osjećala dobro i tri mjeseca prije termina rodila je zdravog dječaka. Oboje su odmah prebačeni u bolnicu gdje su zadržani na odjelu intenzivne njege, a nakon što se oporavila, dala je mališanu ime Eric Jose.

Glavni trener u dvorani u kojoj je Elizabeth vježbala Horacio Reis komentirao je kako je cijeli događaj bio iznenađenje za njega.

- Prije tjedan dana sudio sam na natjecanju u Čileu u kojem je i ona sudjelovala. Sve je odlično prošlo i Elizabeth je pobijedila. Vidio sam da je velika djevojka, okrugla i snažna. To je sve što sam primijetio.

Liječnici su ustanovili da je Poblete bila u šestom mjesecu trudnoće, a to da uopće nije znala da je trudna objašnjavaju time što dizačice utega zbog treninga i prehrane često imaju neredovite mjesečnice.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dina
Dina
14:16 18.12.2009.

Na zalost beba je umrla, informirajte se malo bolje prije no sto napisete neku vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije