Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Devetogodišnjak napisao knjigu 'Kako razgovarati s djevojkom'

11.12.2008.
u 14:21

Ima tek devet godina, a postao je glavna zvijezda u svojoj osnovnoj školi u Coloradu. Alec Greven je napisao priručnik "How to Talk to Girls" (Kako razgovarati s djevojkama) i postigao veliki uspjeh.

Alec u knjizi donosi svoje viđenje muško-ženskih odnosa i onoga što djevojke vole, a što ne. Najveći dio knjige čine njegovi savjeti o tome kako prići i razgovarati s djevojkama. Njegov rukom napisani pamflet prodavao se za tri dolara na školskom sajmu knjiga i postao je neočekivani bestseler.

Neki od Alecovih savjeta su:
Djevojke vole darove i mušku pažnju. Razljuti ih kada otkriju da njihov dečko u isto vrijeme izlazi s više djevojaka. Djevojke ne vole očajne i depresivne dečke.

Što učiniti ako djevojku koja vam se sviđa želite "natjerati" da se i vi njoj počnete sviđati? Za početak, pokažite joj sve svoje talente. Možda je to igranje nogometa ili nešto drugo u čemu ste dobri. Nikada nećete pogriješti ako joj nešto darujete. Ne mora taj dar biti velik. Probajte doznati što se njoj sviđa. Ideje za darove najbolje možete doznati od njezinih prijatelja. Ali nikako joj nemojte darovati cvijeće - to je za starije dečke, osim ako ju ne izvodite negdje na ples.

Greven ne podržava onu "budi ono što jesi". On savjetuje da probaš glumiti nekog tko je "cool", ali budimo iskreni, ova metoda rijetko uspijeva. Ovaj devetogodišnjak vjeruje da su neke zgodne djevojke hladnokrvne prema dečkima i da su većini dječaka najbolji izbor - obične djevojke.

Dečki, možda vam ova knjiga i neće previše pomoći u razgovoru s djevojkama, ali čini se kao odličan dar.

(ič)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije