Slovenske Rimske terme

Darujemo dvije ulaznice za cjelodnevno uživanje u saunama i vodenom svijetu za dvoje

Rimske terme
Foto: Promo
1/5
28.03.2023.
u 16:50

Rimske terme okružene predivnom prirodom i moćnim Alpama pokazat će se kao pravi odabir i odmor iz snova. Otkrijte ovo čarobno mjesto u paru! Recite nam zašto biste baš vi trebali odmor u srcu prirode. Dva najkreativnija odgovora osvajaju po dvije ulaznice za ovaj termalni raj.

Rimske terme okružene predivnom prirodom i moćnim Alpama pokazat će se kao pravi odabir i odmor iz snova. Otkrijte ovo čarobno mjesto u paru! Recite nam zašto biste baš vi trebali odmor u srcu prirode. Dva najkreativnija odgovora osvajaju po dvije ulaznice za cjelodnevno uživanje u saunama i vodenom svijetu za dvoje.

Na samo sat vremena od Zagreba putujući pitoresknim putem uz rijeku Savinju i uživajući u pogledu na šumovita područja okolnih brda koji oduzima dah, već sam dolazak u slovenske Rimske terme okružene predivnom prirodom i moćnim Alpama pokazat će se kao pravi odabir i odmor iz snova. Osim savršenog smještaja i termalne wellness ponude, Rimske terme oduševljavaju i svojom gastro pričom.

Foto: Promo

Otkrijte ovo čarobno mjesto u paru! Recite nam zašto biste baš vi trebali osvojiti romantičan ''bijeg'' i osvojite dvije ulaznice za cjelodnevno uživanje u saunama i vodenom svijetu za dvoje.

U Restaurantu cara Ferdinanda možete uživati u bogatom buffetu u Hotelu Rimski Dvor. Kavana princeze Viktorije pak očarava pogledom za pamćenje, cosy je mjesto za guštanje u slatkoj dokolici. Kušajte izvorni čaj vodenih nimfa, rimsko vino Malzum, izvrsne kave i vrhunske domaće slastice. Ovdje možete uživati i u craft pivima, izboru koktela te savršenim brendijima, uz romantične zvuke klavira ili glazbu uživo.

Rimske terme savršene su za bijeg u dvoje, nalaze se na samo sat vremena od Zagreba i nude sve za romantični vikend. Opustite se u bazenima koji izgledom podsjećaju na one u starom Rimu i uživajte u svim blagodatima koje pruža ljekovita termalna voda iz 1000 metara dubokog izvora.

Foto: Promo

Uz hedonističke užitke u ukusnim delicijama, poseban ljubavni šarm nude raskošne sobe s velikim okruglim krevetom, privatnom saunom i jacuzzijem, a povijesni dio termi vjerojatno je najromantičnije mjesto za čarobne kupke i masaže udvoje.

Kad još dodate večeru pod svijećama u nekoliko sljedova u à la carte restoranu Sofija – doživljaj je potpun i zaokružen. Pogled s terase uz čašu izvrsnog slovenskog vina ili armenske rakije bit će jedna od uspomena koju ćete ponijeti sa sobom. Ostale uspomene stvorit ćete uz dobro društvo i dobru hranu za stolom.

Nagradni natječaj traje do 4. travnja, a imena dobitnika objavit ćemo na portalu vecernji.hr.

Sretni dobitnici:

Tatjana Brozina
Marijana Miholić

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije