Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pred oltar

Darijo Srna postat će tata

darijo srna mirela
Arhiva Večernjeg
21.01.2010.
u 09:38

Šahtarov kapetan i njegova djevojka Mirela Forić ove će godine stati pred oltar, kada točno, još nisu otkrili, ali zbog dolaska prinove svadbena zvona će im sigurno zazvoniti uskoro.

Naš reprezentativac Darijo Srna i njegova djevojka Mirela Forić postat će roditelji. Svoju trogodišnju vezu kapetan ukrajinskog Šahtara i 27-godišnja magistrica ekonomije ozakonit će ove godine.

Mladi je par svoje gnijezdo savio u Donjecku, u kući blizu jezera. Koju destinaciju će odabrati za svoj obiteljski dom, nije poznato. Srna gradi kuću u rodnom Metkoviću, ali vezan je i za Split i Zagreb odakle je Mirela.

Darijo i Mirela upoznali su se u narodnjačkom klubu "Ludnica", a vezi su kumovali njihovi zajednički prijatelji Iva i Boško Balaban.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije