Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bipa Fashion.hr

U ovom izdanju je dosad nismo vidjeli. Možete li je prepoznati?

Poznati na prvoj večeri Bipa Fashion.hr
Foto: Borna FilićPIXSELL
1/20
28.10.2015.
u 07:20

U seksi izdanju pojavila se Sandra Perković koja se odlučila za koktel haljinu boje burgunca, a Lana Klingor zablistala je u ljubičastom kaputu s oversize kragnom i upečatljivom, žutom bojom cipela

Brojni poznati i slavni nazočili su prvoj večeri jubilarnog Bipa Fashion.hr-a koji se od 27. do 31. listopada održava na zagrebačkom Velesajmu.

Najpoznatije domaće modne dizajnere iz prvog reda pratile su mnoge Hrvatice koje su i svojim modnim outfitom pokazale koliko su modno osviještene.

Neke gotovo da i nismo mogli prepoznati, a neke su se, osim u nešto drukčijem izdanju, opet pokazale u stilu pravih filmskih diva.

Renata Sopek odlučila se za romantičnu kombinaciju ljubičaste haljine prožetu čipkom koja je hit ove sezone, a cijeli je romantični outlook uklopila s decentnom, klasičnom frizurom.

Splitska pjevačica Danijela Martinović pokazala se u sasvim drukčijem izdanju.

Tim tragom vodila se i Petra Kurtela koja se odlučila za haljinu pastelne boje s cipelama u istom tonu i clutch torbicu – neizostavnu uz večernji look.

U seksi izdanju pojavila se Sandra Perković koja se odlučila za koktel haljinu boje burgunca, a Lana Klingor zablistala je u ljubičastom kaputu s oversize kragnom i upečatljivom, žutom bojom cipela

Mila Elegović haljinu boje ciklame "zaokružila je" snježnobijelim bolerom, baš kao i Mirela Holly koja je bolero iste boje "iskoristila" kao nadopunu crnoj odjevnoj kombinaciji koja je jedan od njezinih, mogli bismo reći, zaštitnih znakova.

Ipak, sinoćnji modni outlook Danijele Martinović zasigurno jedan od najupečatljivijih. Zašto? Procijenite sami...

Foto: Borna FilićPIXSELL

Foto: Borna Filić/Pixsell

>>Aleksandra Dojčinović ponovno je dokazala da odlično čita ukus publike

Komentara 2

BI
binko
09:44 28.10.2015.

Martinovičke se obukla ko curica iz reklame za teen časopis...grozno , takva kombinacija ne prilići joj godinama , ma uzas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije