Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog uvredljivog naslova i laži o tome kako je došla u top-formu, glumica je tužila britanske dnevne novine

Daily Mail isplatio 200 tisuća kuna na račun Kate Winslet

kate winslet
big pictures
03.11.2009.
u 13:37

Glumica smatra kako je članak koji je Daily Mail objavio uvredljiv te da je naštetio njezinu privatnom i profesionalnom životu što ju je jako uzrujalo.

Glumici Kate Winslet britanski Daily Mail isplatio je 200 tisuća kuna jer je objavio laži o njezinu režimu vježbanja kojim je brzo došla u top-formu. Kate je tužila Daily Mail jer taj članak smatra jako uvredljivim i tvrdi da je naštetio njezinu privatnom i profesionalnom životu.

- Drago mi je što su u Mailu shvatili kako su pogriješili. Bila sam jako uzrujana kada sam pročitala da lažem o svom načinu vježbanja ponajprije jer sam uvijek tvrdila kako žene moraju prihvatiti sebe takvima kakve jesu i nikad nisam lagala na kakvim sam dijetama i koliko vježbam - izjavila je glumica nakon što je čula kako je sud odlučio da joj novine moraju isplatiti odštetu. Glumicu je možda najviše uvrijedio i naslov članka u kojem je pisalo: "Mislite li kako bi Kate Winslet trebala osvojiti Oscara za najnaporniju glumicu?.

Winslet ima iskustva s tuženjem časopisa i novina jer je i prije dvije godine optužila časopis Graziju za objavu laži da je posjetila liječnika zbog dijete, ali s njima se nije uspjela nagoditi oko isplate odštete.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije