Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija posvajanja

Cvate ljubav među stanovnicima Zoološkog vrta

gra . .zagreb. . . 23.08..2009. zagrebacki zoo vrt u maksimir-morski lavovi Photo: Boris Scitar/Vecernji list
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
1/5
05.02.2015.
u 09:30

U povodu Valentinova u ZOO-u su pripremili ljubavno izdanje posvajanja. Do 14. veljače svatko tko posvoji jedan od parova na samo Valentinovo ima spoj sa životinjom i u Zoološki vrt može ući besplatno

Jezero, drveće, tišina i općenito mirna atmosfera razlozi su zbog kojih je upravo Maksimirska šuma jedno od najromantičnijih mjesta u Zagrebu.

Tvrde tako i djelatnici Zoološkog vrta koji, ususret Valentinovu, svjedoče brojnim ljubavima među stanovnicima ZOO-a. Kao što to biva i među ljudima, ima onih koji su se tek zaljubili, poput tapira Robija i Adine, pa se ne odvajaju jedno od drugog te se ponašaju, kažu u Zoološkom, poput tinejdžera. S druge strane, tu je i par krokodila koji će ove godine proslaviti "srebrni pir" pa, iako se vole već godinama, najviše svoje vrijeme vole iskoristiti – odmarajući se jedno do drugog.

– U povodu Valentinova pripremili smo posebno ljubavno izdanje posvajanja. Do 14. veljače svatko tko posvoji jedan od naših parova na samo Valentinovo ima spoj sa životinjom i u Zoološki vrt može ući besplatno – objasnili su iz ZOO-a te dodali kako besplatan ulaz na Valentinovo vrijedi i za one koji su već posvojili neku od životinja nakon 14. veljače prošle godine.

Osim u druženju s posvojenim parom, posjetitelji će moći uživati i u prinovama u vrtu jer su neki od zaljubljenih parova nedavno postali i roditelji.

Novi stanovnici Zoološkog tako su nedavno postali mladunče alpake i beba mara. Životinje iz ZOO-a mogu se posvojiti donacijom od 50 do 600 kuna, a u posebnoj, "ljubavnoj ponudi", posvojitelji, uz spoj s parom, dobivaju i čokoladnu bombonijeru.

Komentara 2

AN
antikamen
13:03 05.02.2015.

baš su super opisi fotki,morski lavovi,vidre,labudovi,deve i za kraj...životinje,ha,ha..a ja mislio da su to visibabe)).....

LI
liskovaca
11:12 05.02.2015.

ima li gay parova?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije